اپیزود چهاردهم؛ گستره فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران به وسعت جغرافیای کشور
دانشگاه علوم پزشکی تهران باوجود گستره وسیع خدمترسانی و پیشینه علمی خود، در مواجهه با کووید 19، تجربیات ارزشمندی را به دست آورد که بهعنوان درس آموختههای بحران در شرایط احتمالی دیگر قابلاستفاده است.
پادکست مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود دوازدهم- ظرفیت سازی: آموزش مجازی
آموزش شیوه نامه های WHO از همان روزهای اول همه گیری کرونا و به سرعت به سوپروایزرهای کنترل عفونت بیمارستان ها، منتقل شد.
پادکست مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود یازدهم- ظرفیت سازی- مدیریت حوزه پشتیبانی
در دوران شیوع کووید 19، دانشگاه با چالش های دیگری به ویژه در حوزه پشتیبانی مواجه بود. به علت نیاز اکثر بیماران مبتلابه کرونا به اکسیژن درمانی، میزان فشار اکسیژن مراکز با افت شدید مواجه شد و دانشگاه به ناچار اقدام به خرید دستگاه های اکسیژن ساز و تأمین اکسیژن به صورت کپسول های سیار کرد .
پادکست مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود دهم: ظرفیت سازی- اینفودمی اطلاعات
کرونا یک پدیده جدید بود و اطلاعاتی که به کارکنان داده می شد، از طرف سازمان جهانی بهداشت هرروز در حال تغییر بود. خاصیت علم و دانش همین است که از یافته های جدید برداشت های متفاوت می شود.
پادکست مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود نهم ظرفیت سازی؛ حفاظت فردی و اعتماد سازی
در ابتــدای بحــران، بهتریــن کار، افزایــش آگاهــی و اطلاعــات در مــورد ایــن بیمــاری و بــه روزآوری اطلاعــات در اســرع وقــت بــود کــه بــرای ایــن کارگروه هــای علمــی مختلفــی تشــکیل شــد کــه بتواننــد مقالاتــی راجــع بــه ایــن بیمــاری جمــع آوری کننــد و اطلاعــات آموزش هــای لازم را در اختیــار ســایر همــکاران قــرار بدهنــد.
پادکست مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود هشتم - سازماندهی و اعتماد سازی
تغییـر دادن چـارت معمـول بیمارسـتان و اضافـه شـدن واحدهـای موردنیـاز اولیـن اقـدام بـرای مدیریـت ایـن بحـران بـود، به منظـور بهره گیـری بهینـه از ظرفیـت بسـتری بیمارسـتان، بیمـاران در 5 سطح دسته بندی می شدند.
پادکست مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود هفتم- یکپارچگی و اثر بخشی درمان
در حوزه طب ایرانی و گیاهان دارویی به واسطه دستور وزیر محترم بهداشت مبنی بر ورود منطقی و مبتنی بر شواهد طب ایرانی و مکمل برای کمک به کنترل شرایط و بهبود وضع بیماران، دانشگاه با همکاری نزدیک و مستقیم دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت وارد این حوزه شد.
پادکست مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود ششم: پیشرفت کلیدی، مشارکت و همکاری بین رشته ای
طرح های پژوهشی کاربردی متعددی در مورد کرونا تدوین شد که مقالات مرتبط، در فاصله کوتاهی پس از شیوع کرونا منتشر شدند. یکی از این مقالات در خصوص انتشار بیماری کووید از طریق ذرات مایع سرفه یا قطرات مایع معلق در هوا در اثر سرفه بود که تاثیر خوبی در شناخت اثرات کاربرد ماسک در محیط های مختلف و رعایت فاصله فیزیکی داشت.
پادکست مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود پنجم مدیریت بحران در دانشکده ها
در دانشگاه برای به حداقل رساندن خطر ابتلای دانشجویان شیوه نامه هایی پیش بینی و تدوین و نحوه استفاده ازآسانسور،کتابخانه، سایت و نحوه حضور دانشجویان در آزمایشگاه ها و در حوزه کارآموزی ها تهیه شد. همانگونه که شیوه جدیدی از زندگی اجتماعی شکل گرفت، در دانشگاه نیز شیوه های نوینی برای ارتباط استادان و دانشجویان و تعاملات سیستم آموزشی تعریف شد.
پادکست مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود چهارم _ آمادگی برای پذیرش- راه های غافلگیر نشدن
دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان بزرگ ترین و قدیمی ترین دانشگاه علوم پزشکی کشور زودتر از سایر دانشگاه ها و با تمام ظرفیت آماده خدمت رسانی شد.بعد از اعلام بیمارستان یاس و رازی به عنوان مرکز کرونا، با تشکیل جلساتی در این بیمارستان ها، نیازسنجی ها در خصوص مقابله با کرونا صورت گرفت و اقدام به تهیه تجهیزات لازم شد.