• تاریخ انتشار : 1403/04/17 - 13:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 728
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

افتتاح ساختمان تحقیقات و اداری شرکت‌های دانش بنیان مرکز رشد واحدهای فناوری و فراورده‌های دارویی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: «سرعت عمل» کلید موفقیت در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسم افتتاح ساختمان تحقیقات و اداری شرکت‌های دانش بنیان مرکز رشد واحدهای فناوری و فراورده‌های دارویی، ضمن تبریک پیروزی بزرگ ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری، بر اهمیت حمایت قاطع و سریع از فناوران و شرکت‌های دانش بنیان تأکید کرد و گفت: «سرعت عمل» کلید موفقیت در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، همزمان با نشست ۱۷تیر ۱۴۰۳، هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ساختمان تحقیقات و اداری شرکت‌های دانش بنیان مرکز رشد واحدهای فناوری و فراورده‌های دارویی، افتتاح و ۸ شرکت دانش بنیان مستقر در این مرکز کلید واحد خود را دریافت کردند.
دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در طلیعه سخنان خود با تبریک پیروزی بزرگ ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری گفت: آرا صندوق‌های رای نشان دهنده حمایت مردم از نظام و موجب استحکام جمهوری اسلامی است.
دکتر قناعتی با بیان اینکه همه افرادی که رای دادند پشت سر رئیس جمهور ایستاده‌اند و به اجرای برنامه‌های ایشان کمک می‌کنند افزود: آرای مردم از ابتدای انقلاب تاکنون کیفی‌تر شده و این آرا نشان دهنده آگاهی مردم و توجه آنان به شاخص مهم عدالت است. دکتر پزشکیان نیز فردی شریف، انقلابی، صادق و ولایت مدار است و همه همکاران دانشگاه در هر جایگاهی که هستند باید ایشان را در پیشبرد برنامه هایشان کمک کنند.
دکتر قناعتی با بیان اینکه افق آینده نظام با انتخاب این رئیس جمهور روشن است افزود: کشورمان تاکنون چالش های بزرگی را با موفقیت پشت سرگذاشته و در این دوره نیز با نگاه درست، مسائل را حل خواهیم کرد.  
دکتر قناعتی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید دوباره بر اینکه تا آخرین روزی که مسئولیت داریم برنامه ها و پروژه های دانشگاه را به انجام می رسانیم، از تلاش های دکتر بیگلر در ساماندهی و سرعت بخشیدن به پروژه های مرکز رشد فراوردهای دارویی، پارک علم و فناوری شهید سلیمانی و مجموعه داروخانه های 13 آبان قدردانی کرد و گفت: در مدیریت، شاخص سرعت عمل، اهمیت بسزایی دارد و دکتر بیگلر در هر سه مجموعه ای که مسئولیت دارند؛ بی نظیر عمل کردند و تحولات بسیاری را رقم زدند.
رئیس دانشگاه، در حمایت از فناوران و توسعه شرکت های دانش بنیان پیشنهادهایی را مطرح کرد که به تصویب هیئت رئیسه رسید و گفت: باتوجه به تاکید رهبری به رشد علم و فناوری، این شاخص در دانشگاه علوم پزشکی تهران به همت شرکت های دانش بنیان ارتقا می یابد. اگرچه تولید مقاله به عنوان شاخص کمی ضروری است اما تولید محصولات دانش بنیان است که رشد کیفی را به ارمغان می آورد.

تولید 15 داروی جدید در آینده نزدیک
در ادامه دکتر محمود بیگلر رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری و فراورده‌های دارویی دانشگاه، با اشاره به افتخارات این مرکز از 17 تیر 1402 تا 17 تیر 1403 گفت: در این یکسال مرکز رشد فراورده های دارویی دانشگاه، موفق به کسب مقام اول در بین مراکز رشد توسعه یافته کشور در جشنواره رازی شده و همچنین یکی از فناوران و یکی از واحدهای مستقر در مرکز نیز به ترتیب عنوان محقق برتر و صادر کننده برتر را کسب کرده اند.
دکتر بیگلر از تولید 15 قلم داروی جدید در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این یکسال، 5 محصول جدید تولید شده و به زودی  15 قلم داروی جدید نیز رونمایی می شود. البته سابقه تولید فرآورده های دارویی در این مرکز به داروهایی مورد نیاز مجروحین شیمایی دوران دفاع مقدس باز می گردد  و از آن زمان تاکنون بیش از 150 محصول جدید مورد نیاز کشور تولید شده است.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری و فراورده های دارویی، با اشاره به اقدامات انجام شده در حمایت از شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد، از  سرعت بخشیدن به دریافت مجوز تا اخذ تسهیلات گفت: مرکز رشد فراوردهای دارویی دانشگاه به عنوان تنها مرجع ارزیابی شرکت های دانش بنیان شناخته می شود.
دکتر بیگلر در توضیح افتتاح ساختمان تحقیقات و اداری شرکت های دانش بنیان گفت: اوایل بهمن 1402 این پروژه آغاز و در تیرماه 1403 واحدهای اداری آن،  به 8 شرکت دانش بنیان تحویل داده شد.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری و فراورده های دارویی دانشگاه، با اشاره به مراحل ساخت و تکمیل ساختمان نیمه کار مرکز رشد گفت: این ساختمان که حدود 7 سال نیمه کاره مانده بود؛ از مرداد سال گذشته مناقصه آن آغاز شد و تاکنون 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تجهیزات تاسیسات آن نیز تهیه شده است. با ساخت این مرکز فضای کیلین روم و ازمایشگاهی دوبرابر خواهد شد.
دکتر بیگلر در پایان سخنان از رئیس دانشگاه، معاونان توسعه و تحقیقات، مدیران مالی و فنی و نظارت بر طرح های عمرانی و  همچنین همکاران مرکز رشد در پیشبرد اهداف این مرکز قدردانی کرد و خواستار حمایت بیشتر از فعالیت های مرکز رشد شد.

رشد 23 برابری جذب کمک های خیرین به حوزه بهداشت دانشگاه 

 دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه نیز از رشد 23 برابری جذب کمک های خیرین در حوزه بهداشت خبر داد و گفت: در سال 1399 جذب کمک های خیرین در حوزه بهداشت 6 میلیاردتومان بود که این رقم در سال 1400 به حدود 10 میلیارد تومان و در سال 1401 به 60 میلیاردتومان و از ابتدای سال 1402 تا پایان خرداد1403 به 230 میلیارد تومان رسیده است. در واقع ظرف مدت 2 سال کمک های خیرین به حوزه بهداشت 23 برابر شده است.

پیش از دستور
حجت الاسلام و المسلمین میرمجید سید قریشی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، باتسلیت ایام محرم،  اقدامات دانشگاه در عرصه علم و فناوری را موجب تقویت نظام دانست.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 270572
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر