• تاریخ انتشار : 1400/12/22 - 13:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 923
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

معاون توسعه از ارتقای تمام فارغ‌التحصیلان مرکز توانمندسازی دانشگاه به رتبه عالی خبر داد

دکتر سید ابوالفضل ذاکریان معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع از از ارتقای تمام فارغ‌التحصیلان مرکز توانمندسازی دانشگاه به رتبه عالی خبر داد و گفت: داشتن 24 سال سابقه کار از شروط ارتقا به رتبه عالی است.

دکتر ذاکریان
00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سید ابوالفضل ذاکریان، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع با اعلام خبر ارتقای رتبه برای افراد شرکت‌کننده در دوره‌های توانمندسازی دانشگاه گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته همه همکاران شرکت‌کننده در دوره‌های توانمندسازی دانشگاه که در طول سالیان گذشته این دوره‌ها را گذراندن می‌توانند از مزایای ارتقای رتبه عالی بهرمند شوند.
وی افزود: داشتن 24 سال سابقه کار از شروط ارتقا به رتبه عالی است که در این صورت این رتبه در احکام اعمال و در بازنشستگی افراد لحاظ خواهد شد.  
دکتر ذاکریان اضافه کرد: افرادی که رتبه عالی در حکمشان اعمال می‌شود حدود 500 هزار تومان به حقوقشان افزوده خواهد شد و بین 30 تا 50 درصد از مبالغ پرداختی افرادی که در دوره توانمندسازی شرکت کردند و به هر دلیلی انصراف دادند و نتوانستند دوره را تکمیل کنند به آنان عودت داده می‌شود.

 

  • کد خبر : 209806
تدوین گر
نسیم اخگر
تهیه کننده:

نسیم اخگر

فیلم ها

00:00
00:00
دانلود

کامنت ها

0 تعداد کامنت ها

درج نظر