لیست اخبار صفحه :2569
اختتامیه دومین همایش ملی التهاب برگزار شد
با قرائت بیانیه پایانی دومین همایش التهاب با موضوع التهاب شدید در بیماری کووید 19

اختتامیه دومین همایش ملی التهاب برگزار شد

مراسم اختتامیه دومین همایش ملی التهاب با موضوع التهاب شدید در بیماری COVID-19 ،روز 27 آذر 99 با حضور دکتر مصطفی معین، رئیس همایش فوق، دکتر حسن تاجبخش، استاد سابق ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمد وجگانی، رئیس انجمن ایمونولوژی و آلرژی ایران، دبیران همایش فوق و شرکت کنندگان همایش در فضای اسکای روم دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تقدیر از یکی از بزرگان عرصه علم و ادب،دکتر حسن تاجبخش و انتشار بیانیه پایانی دومین همایش ملی التهاب برگزار شد.

رئیس بیمارستان فارابی: وجود کادر پرستاری مجرب برای پیشبرد اهداف بیمارستان امری حیاتی است
مراسم قدردانی از پرستاران نمونه بیمارستان فارابی برگزار شد

رئیس بیمارستان فارابی: وجود کادر پرستاری مجرب برای پیشبرد اهداف بیمارستان امری حیاتی است

مراسم قدردانی از پرستاران نمونه بیمارستان فارابی در سال 99 با حضور رئیس و مسئولان این بیمارستان و رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد.

دکتر امیررضا رادمرد: هر کدورتی که در تصویربرداری ریه دیده می شود را نباید کرونا تلقی کرد
مستند «الگوی پیشنهادی مراقبت از بیماران کووید 19 برای پزشکان عمومی»

دکتر امیررضا رادمرد: هر کدورتی که در تصویربرداری ریه دیده می شود را نباید کرونا تلقی کرد

دانشیار و رئیس بخش رادیولوژی بیمارستان شریعتی در گفتگو با مستندسازان الگوی پیشنهادی مراقبت از بیماران کووید 19 برای پزشکان عمومی (آذر ماه 1399) گفت: تصویر برداری کووید سیر بسیار مهمی دارد، اغلب در هفته اول علایم بالینی بیمار، تصاویری از پچ هایGround glass در نواحی پریفرال ریه دیده می شود. به کدورت هایی که از ورای آن عروق ریه دیده می شود در اصطلاح نمای Ground glass گفته می شود. در حال حاضر به دلیل در دسترس بودن کیت های تشخیصی نیاز به تجویز سی تی اسکن در اوایل بیماری نیست. زمانی که فردی سی تی اسکن انجام می دهد برخی ارگان های مهم بدن در معرض تابش اشعه قرار می گیرند، مانند تیروئید، Breast و معده و همان طور که می دانیم سرطان Breast شایع ترین نوع سرطان در خانم ها و سرطان معده شایع ترین در آقایان است. نکته ای که همکاران پزشک عمومی باید به آن دقت کنند این است که اگر با بیمارانی روبرو شدند که دچار بیماری های خطرناک زمینه ای هستند و نیاز به پیگیری دارند باید توجیه شوند و به ادامه ی درمان خود بپردازند و از ترس درگیری کرونا سهل انگاری نکنند.