لیست اخبار صفحه :242
تامز لایف 42: توصیه های تغذیه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران در دوران آلودگی هوا

تامز لایف 42: توصیه های تغذیه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران در دوران آلودگی هوا

دکتر احمدرضا درستی مطلق، مدیرگروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نکات تغذیه ای به افرادی که در آلودگی هوای زمستان ناچار به تردد هستند گفت: توصیه می شود از مصرف غذاهای سرخ کرده پرهیز و و روغن های جامد و گوشت قرمز کمتر مصرف شود. همچنین با مصرف منابع آنتی اکسیدان که در دفع سموم آلودگی هوا در بدن موثر است و ویتامین های C،D،E اثرات و علائم بیماری‌های ناشی از آلودگی هوا را کاهش داد.

 دکتر قناعتی: همه اجزای دانشگاه به هم وابسته هستند و عملکرد هر یک از واحدها بر سایر بخش ها تاثیرگذار است
نشست صمیمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و جلسه پرسش و پاسخ با کارکنان

دکتر قناعتی: همه اجزای دانشگاه به هم وابسته هستند و عملکرد هر یک از واحدها بر سایر بخش ها تاثیرگذار است

در آستانه میلاد حضرت علی (ع)، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه، با حضور در نمازخانه و پس از اقامه نماز ظهر و عصر، با کارکنان گفتگو و به پرسش های آنان پاسخ داد و گفت: همه اجزای دانشگاه به هم وابسته هستند و عملکرد هر یک از واحدها بر سایر بخش ها تاثیرگذار است.

جراحی رایگان 50 بیمار شکاف لب در یک روز در بیمارستان کودکان حکیم دانشگاه علوم پزشکی تهران

جراحی رایگان 50 بیمار شکاف لب در یک روز در بیمارستان کودکان حکیم دانشگاه علوم پزشکی تهران

بیمارستان کودکان حکیم دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری موسسه ملی سلامت مرهم حدود 50 بیمار مبتلا به عارضه شکاف کام از استان های کم برخوردار را در یک روز به طور رایگان جراحی کرد.

تامز اج 13: بررسی سه مقاله دکتر امیرحسین تکیان، مدیرگروه سلامت جهانی و سیاست گذاری عمومی
کاربرد هوش مصنوعی در نظام سلامت

تامز اج 13: بررسی سه مقاله دکتر امیرحسین تکیان، مدیرگروه سلامت جهانی و سیاست گذاری عمومی

دکتر امیرحسین تکیان مدیر گروه سلامت جهانی، استاد گروه مدیریت، سیاست گذاری واقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص سه مقاله خود گفت: مشارکت پژوهشی گروه سلامت جهانی و سیاست گذاری عمومی دانشکده بهداشت با دانشگاه صنعتی شریف در زمینه هوش مصنوعی منجر به تولید سه مقاله با عنوان های «نقش هوش مصنوعی در تامین مالی پایدار نظام سلامت»، «تاثیر هوش مصنوعی در عدالت سلامت» و «هوش مصنوعی در سیاست گذاری سلامت» شده است. دکتر تکیان هوش مصنوعی را ابزار دقیق، کارآمد و موثری در حوزه سلامت دانست و گفت: لازم است ابعاد مختلف هوش مصنوعی برای تصمیم گیری مبتنی بر شواهد و پیش بینی روندهای آینده موثر بر سلامت مورد مطالعه و کشف جدی قرار گیرد.

دکتر ترابی: تصویرسازی ذهنی از برند؛ عنصری مهم در روابط عمومی است
هم اندیشی مدیر روابط عمومی دانشگاه با کارکنان این حوزه با تاکید بر «موفقیت، پیشرفت و برند آفرینی»

دکتر ترابی: تصویرسازی ذهنی از برند؛ عنصری مهم در روابط عمومی است

دکتر ترابی در نشست هم اندیشی با همکاران روابط عمومی، گفت: تصویرسازی ذهنی از برند؛ عنصری مهم در روابط عمومی است و بر هدفمند بودن، استقبال از چالش ها و اصلاح فرایندها در راستای عالی تر شدن فعالیت ها تاکید کرد.

تامز لرن 15: نقش کلیدی منتورشیپ در آموزش علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز لرن 15: نقش کلیدی منتورشیپ در آموزش علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

اولین کارگاه سراسری آموزشی فرهنگی ویژه اساتید مشاور دانشگاه های علوم پزشکی با عنوان نقش کلیدی منتورشیپ در آموزش علوم پزشکی و تأثیر آن در ارتقای وضعیت تحصیلی دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. اساتید مشاور در این کارگاه که با همکاری مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر و دفتر راهنمایی تحصیلی دانشکده پزشکی به صورت حضوری ویژه اساتید مشاور دانشگاه علوم پزشکی تهران و وبیناری در سطح کشور برگزار شد، پیرامون مبحث اهمیت منتورشیپ در آموزش علوم پزشکی باهم به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.