• تاریخ: 1398/11/25 - 14:08
  • بازدید : 4034
  • زمان : 1 دقیقه

نشست تخصصی کمیته پدافند غیرعامل با حضور اعضای هیئت‌علمی دانشگاه برگزار شد

در آستانه هفته نکوداشت پدافند غیرعامل و به‌منظور ایجاد تعامل و هماهنگی در تدوین سرفصل دوره‌های آموزشی و جلب مشارکت نخبگان و صاحب‌نظران در پاسخگویی به نیازهای تخصصی این حوزه، جلسه هم‌اندیشی با حضور اعضای هیئت‌علمی دانشکده‌های پزشکی، داروسازی، بهداشت و پیراپزشکی برگزار شد.

گالری عکس
در جلسه‌ای که به‌منظور ایجاد تعامل و هماهنگی در تدوین سرفصل دوره‌های آموزشی و جلب مشارکت نخبگان و صاحب‌نظران در پاسخگویی به نیازهای تخصصی این حوزه با حضور دکتر مسعود امانلو استاد دانشگاه و جانشین معاون توسعه در پدافند غیرعامل و کمیته پشتیبانی کارگروه سلامت در حوادث غیرمترقبه دانشگاه، روز سه‌شنبه 11 مهر 96 در سالن جلسات معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد، دکتر امانلو با اشاره به هفته پدافند غیرعامل که از 6 آبان ماه آغاز و تا 12 آبان ماه ادامه دارد، از حاضرین در جلسه خواست تا ضمن همکاری در برگزاری دوره‌های آموزشی پدافند غیرعامل خصوصاً در حوزه CBRNE، برنامه‌های پیشنهادی خود را به دبیرخانه این کمیته در مدیریت نوسازی و مطالعات کاربردی ارائه کنند.
وی افزود: حوزه پدافند غیرعامل در دانشگاه بسیار موردتوجه قرارگرفته و هر یک از ما باید در حوزه کاری و تخصص خود برای آموزش و آگاهی دادن به مجموعه دانشگاه و در کل به سطح جامعه درزمینهٔ حوادث غیرمترقبه تلاش کنیم.
دکتر امانلو بابیان اینکه، چون دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان دانشگاهی سرآمد در کشور، مطرح است و از بسیاری از طرح‌ها و دوره‌های آموزشی آن الگوسازی می‌شود اظهار داشت: امیدوارم با کمک شما دوره‌های آموزشی که برگزار می‌شود پربار و کاربردی بوده و مورداستفاده در دیگر دانشگاه‌های کشور قرار گیرد.
وی ارتقاء فرهنگ ایمنی و مقاوم‌سازی را تنها از طریق افزایش سطح مهارت و آگاهی، توأم با آموزش صحیح دانست و ایجاد آمادگی برای انجام واکنش‌های صحیح و سریع را موجب کاهش تلفات و خسارات عنوان کرد.
دکتر امانلو همچنین در مورد شاخص‌های اداره کل پدافند غیرعامل وزارت بهداشت جهت ارزیابی عملکرد دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز توضیحاتی ارائه داد.
وی ادامه داد: با برگزاری دوره‌های آموزشی درزمینهٔ پدافند غیرعامل در زمان بروز حوادثی چون زلزله، حملات شیمیایی، بیولوژیکی، هسته ایی و ... می‌توانیم با آمادگی که از این دوره‌ها کسب کرده‌ایم به مدیریت صحیح بحران و نیز رسیدن به حداقل خسارات و تلفات برسیم و سیستم را به سطح ایمنی و استاندارد جهانی نزدیک کنیم.


خبر: مقدم
عکس: نسیم اخگر



  • کد خبر : 71125
فریبا  مقدم
تهیه کننده:

فریبا مقدم