نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر قناعتی: دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسیر تعالی با تکیه بر اخلاق و مدیریت است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست هیئت رئیسه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسیر تعالی با تکیه بر اخلاق و مدیریت است.
به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست 24 تیر 1403هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، طرح فوریت بازسازی ساختمان شماره 7 دانشکده پزشکی و همچنین موضوعات مهم پژوهشی بررسی شد.
در این نشست دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با گرامیداشت ایام محرم گفت: امیدوارم عشق امام حسین(ع) که مبدع بسیاری از تحولات است، تبدیل به شعور حسینی و رسیدن به نقطه تعادل شود.
دکتر قناعتی با تاکید بر استمرار راه امام خمینی (ره) گفت: امیدوارم راه ایشان که ورود قرآن و اسلام به عرصه جامعه بود ادامه پیداکند و منجر به گسترش اخلاقیات، انسانیت و تعالی شود.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه مسیر تعالی همچنان ادامه دارد افزود: مهمترین چالش جوامع، نحوه نهادینه سازی اخلاقیات است در این زمینه در کنار توجه به مسئولیت فردی، باید مسئولان اجتماعی نیز با روش های درست اخلاقیات را در جامعه ترویج کنند.
دکتر قناعتی با اشاره به تجربه کشورهای اسکاندیناوی و ژاپن در آموزش صحیح اصول اخلاقی و نهادینه سازی آن در جامعه گفت: زمینه ترویج اخلاقیات در جامعه ما که مردم آن عاشق امام حسین(ع) هستند وجود دارد و این امر منجر به تعالی و پیشرفت بیشتر کشور می شود. وظیفه حاکمیت ایجاد بستری است که اخلاق در آن نهادینه شود عدالت پاسخگویی شفافیت قانون مداری شایسته سالاری سائلی هستند که میتوانند اخلاق مداری را نهادینه کنند در کنار عشق امام حسین علیه السلام ین فضیلتهای اجتماعی باعث نهادینه شدن اخلاق میشود مثلاً در کشورهای پیشرفته بعضاً بسیار کم دروغ دیده میشود
رئیس دانشگاه در توضیح مطالعه ای در حوزه مدیریت اجتماعی افزود: سه مرحله کلیدی برای حل مسائل اجتماعی وجود دارد؛ نخستین مرحله، نظریه پردازی است که چون کار دشواری است تعداد محدودی از افراد مانند انگلس در دنیای غرب ویا در جهان اسلام و دوره معاصر سید جمال الدین اسدابادی شامل می شود. دومین مرحله الگوسازی است که نظریه ها را به نقشه راهی برای اجرایی شدن تبدیل می کند افرادی مانند حسن البنا در دنیای اهل سنت از اسلام برای سیاست جامعه الگوسازی کرد و سومین مرحله مدیریت علمی و مدرن است که الگوها را قابل اجرا می سازد.
دکتر قناعتی در تکمیل این بخش از سخنان خود با بیان اینکه مدیریت گاه بر مبنای مصلحت و گاه بر مبنای ضرورت صورت می گیرد گفت: در مدیریت بر مبنای ضرورت مانند دوران کرونا، نه علم مقابله با این بیماری و نه عالمان آگاه به ابعاد مختلف بیماری و نه درک صحیح شرایط وجود داشت. در نتیجه مدیریت بر مبنای جلوگیری از ضرر صورت می گرفت. اما در مدیریت بر مبنای مصلحت، امکان ایجاد منافع بیشتر مد نظر مدیران است و در این شرایط هر سه مولفه علم و عالم و درک شرایط موجود فراهم است.
دکتر قناعتی نقش مهم مدیریت را ایجاد توازن بین ارکان مختلف یک نهاد اجتماعی دانست و گفت: یک مدیر زمانی موفق است که تفکر استراتژیک و عملیاتی را در راستای تحقق اهداف سازمان به درستی به کار گیرد.
رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود با آرزوی موفقیت برای رئیس جمهور جدید افزود: هریک از ما چه در مسئولیت باشیم و چه نباشیم به پیشبرد اهداف دانشگاه کمک خواهیم کرد. باید تجربه دعواهای نعمتی حیدری را کنار گذاشت و با خلوص نیت برادروار به هم کمک کنیم
بررسی دستور جلسه
در ادامه، دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی ضرورت بازسازی ساختمان شماره 7 دانشکده پزشکی و دکتر علی اکبری ساری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه تعدادی از دستورالعمل های اصلاحی را در راستای تسریع و تسهیل فعالیت های پژوهشی مطرح کرد و اعضای هیئت رئیسه درخصوص موارد مطرح شده دیدگاه های خود را بیان کردند.
همچنین دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه تلاش ها و موفقیت های حاصل شده در افزایش پرداختی کادر درمان را در این دوره مدیریتی تشریح کرد.
ارسال به دوستان