برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارشناس مسئول برنامه سلامت میانسالان معاونت بهداشت: حدود نیمی از جمعیت حوزه تحت پوشش، زنان و مردان میانسال (رده سنی 59-30 سال) هستند و ارائه خدمات و مراقبت‌های استاندارد به این افراد منجر به کنترل ریسک فاکتورهای بیماری‌های قابل اجتناب و کاهش مرگ و ناتوانی ناشی از بیماری می‌شود.

برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای ارتقای آگاهی کارشناسان مامایی شاغل در واحدهای ارائه دهنده خدمت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران و بهبود کیفیت ارائه خدمات اختصاصی مامایی به زنان گروه هدف برنامه میانسالان(زنان 59-30 سال)، روز سه‌شنبه 9 اسفند 1401 کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در محل سالن مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد.

در این کارگاه ابتدا لیلی سیدمرادپور کارشناس مسئول برنامه سلامت میانسالان معاونت بهداشت گفت: حدود نیمی از جمعیت حوزه تحت پوشش، زنان و مردان میانسال (رده سنی 59-30 سال) هستند و ارائه خدمات و مراقبت‌های استاندارد به این افراد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و منجر به کنترل ریسک فاکتورهای بیماری‌های قابل اجتناب و کاهش مرگ و ناتوانی ناشی از بیماری می‌شود. وی تاکید کرد با توجه به اینکه زنان ، نیمی از جمعیت این رده سنی را تشکیل می‌دهند بنابراین مدیریت سلامت زنان میانسال در دوران پیش یائسگی و یائسگی در بستر مراقبت‌های ادغام یافته سلامت میانسالان، می‌تواند ضامن سلامت خانواده باشد.

در این کارگاه ابتدا دکتر نسیم سنجری دبیر انجمن متخصصین زنان شاغل در باروری و ناباروری در زمینه ورود به دوران یائسگی و اختلالات وازوموتور مباحث خود را عنوان کرد. سپس دکتر راضیه معصومی عضو هیات علمی گروه مامایی و سلامت باروری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص نحوه ارزیابی و اختلالات عملکرد جنسی در زنان مطالبی را بیان کرد. در ادامه دکتر مه‌رو رضایی نژاد عضو هیات علمی متخصصین زنان مجتمع بیمارستانی امام خمینی مبحث خونریزی‌های غیر طبیعی رحمی و نحوه برخورد با آن را آموزش داد.

در پایان سید مرادپور ضمن جمع بندی مطالب، عنوان کرد انتظار می رود شرکت کنندگان با  بهره‌گیری از مطالب علمی کارگاه، علاوه بر حساس سازی و آموزش به زنان گروه هدف بتوانند با بهبود ارائه خدمات در ارتقای شاخص‌های اختصاصی برنامه سلامت میانسالان نقش موثری را ایفا کنند.

در این کارگاه، کارشناسان مسئول سلامت خانواده، کارشناسان ستادی برنامه سلامت میانسالان و کارشناسان مامایی شاغل در واحدهای ارائه دهنده خدمت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند و به منظور ارزشیابی برنامه آموزشی، پیش آزمون و پس آزمون انجام شد.

اسماعیل  استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه آموزشی سلامت باروری و یائسگی زنان در دوره میانسالی در معاونت بهداشت

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب