جلسه بررسی مشکلات واحد تغذیه بیمارستان ضیائیان درخصوص کیفیت و کمیت غذا با حضور رئیس این مرکزبرگزار شد
مسئول واحد تغذیه بیمارستان ضیائیان در این نشست به ارائه گزارشات کامل نظارتی در خصوص مشکلات پیمانکار، نگهداری، آمادهسازی، پخت و توزیع غذا پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، در راستای بررسی مشکلات واحد تغذیه بیمارستان در خصوص کیفیت و کمیت غذای این مرکز، جلسهای روز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ با حضور دکتر حمیدرضا حکمت رئیس، دکتر کامبیز مرادزاده مدیر، مسئولان واحدهای تغذیه، امورمالی، خدمات، حراست، امور قراردادها، پیمانکار طبخ و توزیع غذا و نماینده ایشان برگزار شد.
در این نشست تمامی گزارشهای نظارتی مسئول واحد تغذیه، در خصوص مشکلات پیمانکار درزمینه خرید، نگهداری، آمادهسازی، پخت و توزیع غذا و همچنین مشکلات مربوط به نیروی انسانی پیمانکار ارائه شد.
در ادامه اعضای جلسه ضمن اعمال جریمه در خصوص تمامی موارد گزارششده، خواستار رفع اشکالات مطروحه در چهارچوب قرارداد و اقدامات لازم شدند.
نظر دهید