بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان فارابی
دکتر بیگ محمدی بر گسترش فعالیت های بین المللی گروه چشم پزشکی دانشگاه تاکید کرد
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی این دانشکده به منظور بازدید از امکانات آموزشی و پژوهشی بیمارستان فارابی در این مرکز حضور پیدا کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، دکتر محمدتقی بیگ محمدی، رئیس و دکتر علی لباف، معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ظهر چهارشنبه 19 آبان 1400 در بیمارستان فارابی حضور پیدا کرده و با همراهی دکتر محمدرضا اکبری، رییس، دکتر محمدطاهر رجبی، معاون پژوهشی، دکتر حمید ریاضی، معاون درمان و دکتر محمد سلیمانی، معاون بین الملل این بیمارستان از بخش های آموزشی این مرکز بازدید کردند.
دکتر اکبری در این بازدید با معرفی امکانات آموزشی که در سال جدید به بیمارستان فارابی اضافه شده پرداخت و اظهار داشت: یکی از بخش های بیمارستان که در سال جاری تجهیز شده، بخش لیزیک است. بنده و همکارانم حدود دو سال و نیم برای تهیه دستگاه فمتوسکند لیزر بیمارستان فارابی تلاش کردیم و خوشبختانه با حمایتی که از سوی مسئولان دانشگاه صورت گرفت توانستیم بخش لیزیک بیمارستان را با این دستگاه مجهز کنیم. همین مسئله باعث شد دیگر نیازی به ارجاع بیماران به سایر مراکز نداشته باشیم. البته باید عرض کنم که هدف اصلی ما از تهیه این دستگاه در کنار ارائه خدمات درمانی به بیماران در واقع تقویت زیرساخت های آموزشی و پژوهشی بیمارستان فارابی است. به نظر بنده در شرایط موجود، اینکه یک بیمارستان دولتی توانسته با حمایت دانشگاه یکی از به روزترین تجهیزات چشم پزشکی را فراهم کند، به موفقیت مهمی دست پیدا کرده است.
رییس بیمارستان فارابی در ادامه معرفی تجهیزات آموزشی جدید بیمارستان به اتصال دستگاه های تصویربرداری چشم به سامانه PACS اشاره کرد و گفت: یکی از کارهای مهمی که در زمینه الکترونیکی کردن پرونده ها و همچنین آموزش دستیاران و فلوها در بیمارستان انجام شده، اتصال تجهیزات تصویربرداری چشم به سامانه PACS است. زیرا با توجه به نوع این تجهیزات و نظر کارشناسان و مشاوران تجهیزات پزشکی شرکت های تامین کننده تجهیزات، عملا امکان اتصال تجهیزات تصویربردای چشم بیمارستان فارابی به PACS وجود نداشت. امام تلاش یک ساله همکارانم در بیمارستان با وجود تمام موانع به سرانجام رسید و در حال حاضر تصاویر گرفته شده از چشم بیماران با جزئیات کامل و قابل اندازه گیری و تفسیر برای پزشکان، به صورت الکترونیک در پرونده بیماران و سرورهایی که به تازگی در بیمارستان نصب شده، ثبت می شود.
رییس بیمارستان فارابی در بیان مزایای این سامانه افزود: الکترونیکی شدن تصاویر ثبت شده از چشم بیماران علاوه بر جنبه های آموزشی و پژوهشی که برای دستیاران و فلوهای بیمارستان دارد می تواند بستر لازم برای نسخه پیچی و نسخه نویسی الکترونیکی را نیز در این مرکز فراهم کند. وی ابراز امیدواری کرد به زودی این سامانه در تمام درمانگاه ها و بخش های بیمارستان فارابی راه اندازی شود.
موضوع دیگری که در این بازدید مورد توجه رییس دانشکده پزشکی دانشگاه قرار گرفت پذیرش دانشجویان بین الملل بود. به همین منظور دکتر بیگ محمدی با اشاره به ظرفیت های گروه چشم پزشکی دانشگاه و بیمارستان فارابی اظهار داشت: با توجه به توان بالای علمی و عملی گروه چشم پزشکی توقع داریم که بیمارستان فارابی در زمینه جذب دانشجویان دوره فلوشیپ بسیار فعال تر عمل کند و صرفا به جذب دانشجو و رزیدنت بین الملل اکتفا نکند.
رییس دانشکده پزشکی همچنین به اهمیت حضور فعال اعضای هیئت علمی گروه چشم پزشکی در عرصه های بین المللی پرداخت و تصریح کرد: نکته دیگری که باید به آن اشاره کنم این است که علاوه بر دعوت از چشم پزشکان و میهمانان خارجی در برنامه های علمی داخلی باید شاهد حضور پر رنگ چشم پزشکان بیمارستان فارابی در کنگره ها و کنفرانس های بین المللی نیز باشیم. زیرا گروه چشم پزشکی یکی از گروه های پیشرو در زمینه های علمی و آموزشی در دانشگاه است. همین مسئله نیز انتظارات را از این مجموعه و اعضای هیئت علمی آن افزایش می دهد.
در ادامه این بازدید دکتر بیگ محمدی و دکتر لباف در درمانگاه اورژانس بیمارستان فارابی حضور پیدا کردند و از نزدیک به ارزیابی آموزش دستیاران و امکانات آموزشی این درمانگاه پرداخت.
نظر دهید