• تاریخ: 1398/11/25 - 11:36
  • بازدید : 723
  • زمان : 2 دقیقه

کارشناس مسئول دبیرخانه دانشجوی نمونه کشوری خبر داد

معرفی پنج دانشجوی دانشگاه به جشنواره دانشجوی نمونه کشوری

دانشجویان نخبه و نمونه دانشگاهها در همه مقاطع تحصیلی می توانند در جشنواره دانشجوی نمونه کشوری که هر سال توسط وزارت بهداشت برگزار می شود، شرکت کنند.


به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، فریده فرید کارشناس مسئول دبیرخانه دانشجوی نمونه کشوری در این خصوص گفت: هر ساله در آبان ماه فراخوانی از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه های علوم پزشکی می رسد که دانشجویان از اول تا آخر آبان ماه فرصت دارند نسبت به ثبت نام و آپلود مدارک خود در سامانه ثبت نام اقدام کنند.
وی افزود: از شرایط ثبت نام در سامانه مذکور داشتن حداقل معدل 16 در مقاطع کارشناسی و دکترای حرفه ای و معدل 17 در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی است که دانشجویان با داشتن این شرط می توانند ثبت نام کنند.
فرید ادامه داد: جشنواره دانشجوی نمونه در سه بخش آموزشی (شرط معدل و ...)، پژوهشی (مقاله، تألیف کتاب، طرح پژوهشی، ترجمه و گردآوری کتاب، اختراع و نوآوری، مسابقات و جشنواره های علمی) و فرهنگی (فعالیت های قرآنی، فعالیت در نهادهای دانشجویی و نشریات، تألیف کتب فرهنگی، کسب مقام از جشنواره های معتبر هنری، ادبی و ...) برگزار می شود که مدارک دانشجویان پس از ثبت نام در دانشگاه، داوری و از هر مقطع تحصیلی سه نفر که بالاترین امتیاز را کسب کنند، به وزارتخانه متبوع معرفی می شوند. در نهایت پس از داوری نهایی و با توجه به سهمیه ای که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دارد، تعداد 13 نفر از کل دانشجویان به عنوان دانشجوی نمونه در کل کشور انتخاب می شوند.
ایشان در خصوص تعداد دانشجویان معرفی شده به جشنواره از سوی دانشگاه نیز گفت: امسال دانشگاه علوم پزشکی تهران با 94 نفر رکورد بالاترین ثبت نام کنندگان در بین سایر دانشگاه ها را به خود اختصاص داد که از این بین تعداد 5 دانشجو (2 نفر در مقطع
Ph.D، 2 نفر در مقطع دکترای تخصصی بالینی و  یک نفر هم در مقطع دکترای حرفه ای) که حائز بیشترین امتیاز بودند، به وزارتخانه معرفی شدند.
توضیح اینکه، در بیست و چهارمین دوره جشنواره دانشجویی نمونه کشوری، دبیرخانه جشنواره دانشجوی نمونه دانشگاه علوم پزشکی تهران برترین دبیرخانه در بین سایر دانشگاه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شناخته شده و از سوی معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، در آبان 95 مورد تقدیر قرار گرفت. همچنین در سال 95، وحدت پور طهماسبی به عنوان برگزیده بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه از دانشگاه معرفی و جوایزی از طرف معاون اول ریاست محترم جمهوری دریافت کرد.

  • کد خبر : 66761
تهیه کننده: