گفت وگوی زنده رادیویی دکتر لیلا مرادی درباره حساسیت های فصلی و میوه های نوبرانه
دکتر لیلا مرادی پژوهشگر مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در برنامه روزنه رادیو گفت وگو، درباره حساسیت های فصلی و میوه های نوبرانه بهار صحبت کرد.
پادکست نام آوران دانشگاه علوم پزشکی تهران: دکتر سادات سید باقر مداح
در پادکست نام آوران دانشگاه علوم پزشکی تهران فرازی شنیدنی از زندگی نامه استاد برجسته رشته پرستاری، برگرفته از کتاب تاریخ شفاهی دانشگاه به اشتراک گذاشته شده است.
پادکست نام آوران دانشگاه علوم پزشکی تهران: دکتر یحیی دولتی
در پادکست نام آوران دانشگاه علوم پزشکی تهران فرازی شنیدنی از زندگی نامه استاد برجسته رشته پوست، برگرفته از کتاب تاریخ شفاهی دانشگاه به اشتراک گذاشته شده است.
پادکست مستند مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود پانزدهم؛ جاودانگی مهرورزی در دانشگاه علوم پزشکی تهران
در اپیزود پانزدهم و پایانی کتاب مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19، رشادتهای بیشمار کادر درمان و دیگر آحاد جامعه و همچنین تأثیر آموزش در برقراری آرامش و فرصتهای پژوهشی این دوران را بررسی میکنیم.
اپیزود چهاردهم؛ گستره فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران به وسعت جغرافیای کشور
دانشگاه علوم پزشکی تهران باوجود گستره وسیع خدمترسانی و پیشینه علمی خود، در مواجهه با کووید 19، تجربیات ارزشمندی را به دست آورد که بهعنوان درس آموختههای بحران در شرایط احتمالی دیگر قابلاستفاده است.
معرفی کتاب آلرژی (علوم پایه و بالینی)
دکتر مصطفی معین: امروزه مهم ترین یا شایع ترین علت مراجعه به پزشک، آلرژی ها است
در مراسم بیست و یکمین سالگرد تاسیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی، کتاب آلرژی (علوم پایه و بالینی) دکتر معین و همکاران، که در 10 فصل و با 78 مقاله پژوهشی و مروری و 71 نویسنده در 16 رشته تخصصی پایه و بالینی به تألیف رسیده است، معرفی شد.
پادکست مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود دوازدهم- ظرفیت سازی: آموزش مجازی
آموزش شیوه نامه های WHO از همان روزهای اول همه گیری کرونا و به سرعت به سوپروایزرهای کنترل عفونت بیمارستان ها، منتقل شد.
پادکست مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود یازدهم- ظرفیت سازی- مدیریت حوزه پشتیبانی
در دوران شیوع کووید 19، دانشگاه با چالش های دیگری به ویژه در حوزه پشتیبانی مواجه بود. به علت نیاز اکثر بیماران مبتلابه کرونا به اکسیژن درمانی، میزان فشار اکسیژن مراکز با افت شدید مواجه شد و دانشگاه به ناچار اقدام به خرید دستگاه های اکسیژن ساز و تأمین اکسیژن به صورت کپسول های سیار کرد .
پادکست مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود دهم: ظرفیت سازی- اینفودمی اطلاعات
کرونا یک پدیده جدید بود و اطلاعاتی که به کارکنان داده می شد، از طرف سازمان جهانی بهداشت هرروز در حال تغییر بود. خاصیت علم و دانش همین است که از یافته های جدید برداشت های متفاوت می شود.
پادکست مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19
اپیزود نهم ظرفیت سازی؛ حفاظت فردی و اعتماد سازی
در ابتــدای بحــران، بهتریــن کار، افزایــش آگاهــی و اطلاعــات در مــورد ایــن بیمــاری و بــه روزآوری اطلاعــات در اســرع وقــت بــود کــه بــرای ایــن کارگروه هــای علمــی مختلفــی تشــکیل شــد کــه بتواننــد مقالاتــی راجــع بــه ایــن بیمــاری جمــع آوری کننــد و اطلاعــات آموزش هــای لازم را در اختیــار ســایر همــکاران قــرار بدهنــد.