• تاریخ انتشار : 1401/05/19 - 16:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 755
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

هفتمین نشست اعضای کمیته کارگروه مثبت سینا روابط‌عمومی دانشگاه علوم تهران

دکتر ترابی: گردآوری و تدوین کتاب مستند تاریخ دانشگاه، هویت اصلی و مهم تأسیس دارالفنون تا به امروز را به نمایش می‌گذارد

در راستای برقراری تعامل میان معاونت‌ها، دانشکده‌ها و بیمارستان‌ها برای معرفی بهتر از فعالیت واحدها و آماده‌سازی آنها برای حضور در عرصه‌های عمومی، نقاط قوت و ویژگی‌های منحصربه‌فرد واحدها «نشست اعضای کمیته کارگروه مثبت سینا روابط‌عمومی دانشگاه علوم تهران» تشکیل شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، هفتمین نشست اعضای کمیته کارگروه مثبت سینا با حضور دکتر ترابی، مدیر روابط‌عمومی دانشگاه و اعضای این کارگروه، سه‌شنبه 18 مرداد 1401، در اتاق مدیریت روابط‌عمومی دانشگاه برگزار شد. 
در ابتدای این نشست دکتر ماشا اله ترابی مدیر روابط‌عمومی دانشگاه به «فرایند مستندسازی در روابط‌عمومی دانشگاه» پرداخت و تصریح کرد: مستندسازی را باید بر اساس برنامه‌هایی که دانشگاه در دوره های زمانی داشته است، تنظیم کنید. 
وی گفت: اگر بخواهیم تاریخ دانشگاه را  تهیه و ثبت کنیم، بر اساس عکس‌هایی که در سالن شورای سازمان مرکزی چیده شده است از امیرکبیر شروع می‌شود و به آخرین رئیس حال حاضر دانشگاه می‌رسد و این فرایند ادامه‌دار می‌شود.
دکتر ترابی تصریح کرد: به این صورت متوجه می‌شویم که در هر دوره چه اتفاقاتی افتاده است؛ باید مشاهده و بررسی کنیم در هر دوره چه درمان‌های جدیدی ارائه شده، چه آموزش‌های جدیدی انجام شده است، چه تحقیقات جدیدی انجام‌گرفته است و چه دستاوردهایی در سطح ملی و بین‌المللی به‌دست‌آمده است و چه فعالیت‌هایی در حوزه مسئولیت اجتماعی برای مردم صورت‌گرفته است. به طور نمونه؛ از زمانی که دارالفنون تشکیل شده تمام اپیدمی‌هایی مثل کرونا را دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت کرده است.  
وی با بیان اینکه در کنار مستندسازی می‌توانیم افراد شاخص و مطرح ملی و بین‌المللی و اثرگذار را هم معرفی کنیم؛ تأکید کرد: وقتی محور داشته باشیم اطلاعات را در آن زمینه جمع‌آوری می‌کنیم.  
مدیر روابط‌عمومی دانشگاه با اشاره به بخش‌بندی کتاب مستند (تاریخ) دانشگاه که شامل؛ آموزش، پژوهش، درمان، دانشجویی، بهداشت، مفاخر و مشاهیر و فرهنگ است؛ خاطرنشان کرد: باید بر اساس این حوزه‌ها مطالب گردآوری شود، در سالنی که عکس‌ها را به دیوار زده‌ایم باید یک تاریخچه‌ای هم زیر آن ثبت کنیم و زمانی که کتاب تهیه و تدوین شد تاریخچه را از درون کتاب در بیاوریم یک بارکد سه‌بعدی در آن بگذاریم که اگر فردی آن بخش را خواست مطالعه کند، از آن طریق (اینترنت) امکان‌پذیر باشد؛ این امر مهم هویت دانشگاه را به نمایش می‌گذارد.  
دکتر ترابی متذکر شد: تلاش داریم بتوانیم نتایج و دستاوردهای دوره‌های قدیم و حال حاضر دانشگاه را به‌خوبی به نمایش بگذاریم.  
در ادامه این نشست اعضای کارگروه در خصوص مطالب مطرح شده نظرات خود را مطرح کردند. 
توضیح اینکه؛ کارگروه مثبت سینا یکی از برنامه‌های شش‌گانه روابط‌عمومی دانشگاه است که برای پیشبرد آن سه‌شنبه هر هفته نشستی با حضور مسئولان روابط‌عمومی واحدها برگزار می‌شود.
 
  • گروه خبری : گروه های مطالب,ستاد مرکزی روابط عمومی,TUMS BRAND
  • کد خبر : 216345
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب