نشست هم‌اندیشی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک با بیمه سلامت در معاونت درمان

مسئول رسیدگی به اسناد بستری بیمه سلامت گفت: تلاش خواهیم کرد خط سیر زنجیره انتقال دانش را اصلاح کنیم و جدیدترین اطلاعات را در اختیار همکاران دانشگاه قرار دهیم.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، این جلسه با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر درمان، مریم رادین منش، رئیس اداره اقتصاد درمان، بیمه و تعرفه ، سعیدی، مسئول رسیدگی به اسناد بستری بیمه سلامت، دکتر نوید مقدم، مسئول فناوری اطلاعات مجتمع  بیمارستانی امام خمینی(ره)، مهدی بلبلی، مسئول درآمد بیمارستان بهارلو و کارشناسان اداره اقتصاد درمان بیمه و تعرفه، آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و بیمه سلامت یکشنبه هفدهم بهمن ۱۴۰۰ برگزار شد.

 دکتر گنجعلی خان گفت: مشکلات نسخه پیچی و نسخه نویسی الکترونیک متعدد است و ما در دانشگاه علوم پزشکی تهران به دنبال اجرای صحیح این فرآیند هستیم. با وجود فشاری که بر بیمارستان‌ها برای ارسال نسخة از بستر دیتاس وجود داشت اما این کار انجام شد و جزو معدود دانشگاه هایی هستیم که از بستر دیتاس به انجام این امر مبادرت می‌کند.

وی افزود: هم چنین جشنواره‌ای به منظور ایجاد انگیزه بیشتر در بیمارستان‌های دانشگاه برای نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک برگزار خواهیم کرد. مشکلات محیطی بسیاری وجود دارد. بیمه سلامت با ما همراه بوده و ما درخواست داریم که در رفع مشکلات موجود نیز به بیمارستان های دانشگاه کمک کند.

دکتر مقدم گفت: همکاری بیمه سلامت با ما مناسب بوده اما در زنجیره انتقال دانش همچنان مشکلاتی وجود دارد. لازم است به روز رسانی ها و جدیدترین کدهایی که در بیمه سلامت اعمال می‌شود به اطلاع بیمارستان‌ها رسانده شود تا ما با هماهنگی سیستم های اطلاعات بیمارستان بتوانیم آنها را اعمال کنیم و از مشکلات احتمالی جلوگیری کنیم. برای این منظور باید فرآیند و مسیری مشخص شود. موضوع دیگر اینکه برای خدمات ارجاعی همچون اسپیرومتری، آندوسکوپی و ... باید ارجاع های افقی تعریف شود. در خصوص بیماران نظام ارجاع با چالش های متعددی مواجه هستیم که لازم است این هماهنگی‌ها به منظور رفع چالش ها بین سیستم‌های اطلاعات سلامت بیمارستان، پنل‌های بیمه و سامانه دیتاس انجام شود.

 سعیدی گفت: تلاش خواهیم کرد خط سیر زنجیره انتقال دانش را اصلاح کنیم و جدیدترین اطلاعات را در اختیار همکاران دانشگاه قرار دهیم.

وی به بیان توضیحاتی پیرامون نظام ارجاع و پزشک خانواده پرداخت و گفت: در حال حاضر در شهر تهران هفتاد هزار نفر به پزشک خانواده منتصب شده اند و پزشکان عمومی داخلی و کودکان طرف قرارداد با بیمه سلامت در حال ارائه خدمت می باشند.  آموزش های مجدد به پزشکان خانواده در دستور کار بیمه سلامت قرار دارد و سعی می‌کنیم فرآیند را تسهیل کنیم.

 رادین منش گفت: کد نظام ارجاع برای بیماران بهتر است در  سیستم استحقاق قرار بگیرد و لازم است در این خصوص دانشگاه و بیمه سلامت با وزارت بهداشت مکاتباتی انجام دهند تا از سردرگمی بیماران ارجاعی جلوگیری شود.

 بلبلی گفت: ضمن تشکر از همکاران معاونت درمان و بیمه سلامت که همکاری مناسبی داشتند. بهتراست  قوانین اصلی در سایت بیمه سلامت قرار داده شود تا امکان دسترسی آسان تر فراهم شود.

در ادامه جلسه، در خصوص گزارش دهی و نحوه رسیدگی به اسناد سرپایی بحث و بررسی صورت گرفت.

فائزه فهیمی تبار
تهیه کننده:

فائزه فهیمی تبار

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب