کنترل دمای بدن کارکنان
آزمایش ویروس کرونا در ورودی معاونت غذا و دارو
در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا؛ دمای بدن کارکنان و مسئولان در مبادی ورودی ساختمان شماره 2 دانشگاه کنترل می شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، به منظور پیشگیری از بیماری کرونا، از دهم اسفند 98 معاونت غذا و دارو با دستگاه تب سنج وضعیت سلامت کارکنان را بررسی می کند.
با استقرار نیروهای مجهز به ماسک و کاور در مبادی ورودی معاونت غذا و دارو و با دستگاههای تبسنج حرارتی، دمای بدن کارکنان، مدیران و مسئولین در مبادی ورودی معاونت غذا و دارو مورد کنترل قرار می گیرد.
همچنین در راستای پیشگیری از شیوع این ویروس، دستگاههای انگشتزنی حضور و غیاب در ساختمان شماره 2 دانشگاه نیز غیرفعال و کارت جایگزین شد.
تمامی کارکنان این معاونت که با ارباب رجوع در ارتباط مستقیم هستند با استفاده از ماسک و پوشیدن دستکش فعالیت معمولی خود را انجام می دهند
همچنین هر روز با توزیع ماسک یک بار مصرف به کارکنان از شیوع این بیماری پیشگیری می شود.
نظر دهید