اخبار بازدیدها

 

  • تاریخ انتشار : 1400/10/23 - 09:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1690
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز تحقیقات رشد و تکامل و آزمایشگاه بیمارستان مرکز طبی کودکان

دکتر قناعتی: با هماهنگی و پیگیری‌های انجام شده سقف کارانه و نظام پلکانی پرداخت تغییر می کند

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه با همراهی دکتر اکبر فتوحی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از مرکز تحقیقات رشد و تکامل و آزمایشگاه بیمارستان مرکز طبی کودکان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز طبی کودکان، دکتر قناعتی در پایان بازدید روز چهارشنبه 22 دی 1400 در گفت‌وگو با روابط عمومی این مرکز گفت: آزمایشگاه متابولیک یک آزمایشگاه منحصربه‌فرد است با امکانات بسیار عالی که پاسخگوی کشور در زمینه‌های پزشکی، صنعتی، کشاورزی و دامداری است و رعایت شده که آزمایشگاه بهینه باشد.
وی اشاره کرد: از همه مسئولان دانشگاه می‌خواهم کارایی دستگاه‌های گران‌قیمت که در دانشگاه خریداری می‌شود را بررسی کنند و از حداکثر امکانات دستگاه‌ها بهره ببرند. باید سیاست‌گذاری شود تا از اموال بخش دولتی صیانت کنیم و کارمند، استاد، دانشجو دانشگاه را برای خود دانسته و منافع خودش را در آن ببیند.
وی افزود: در اینجا خبر خوشی به همکاران هیئت‌علمی می‌دهم: با هماهنگی و پیگیری‌هایی که انجام داد سقف کارانه و سیستم پرداخت پلکانی به‌صورت رضایت‌بخش تغییر خواهد داشت.
دکتر بدو رئیس بیمارستان به مرجعیت و قدمت آزمایشگاه مرکز طبی کودکان به‌عنوان قطب علمی اطفال کشور اشاره کرد و گفت: با پیشرفته‌ترین و روزآمدترین دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی خدمات تشخیصی را در سریع‌ترین زمان ممکن و با دقت بالا ارائه می‌کنیم. هوشمندسازی و الکترونیکی کردن فرآیند پاسخ‌دهی و رفع نیازهای اورژانسی از سیاست‌ اولویت‌دار این مرکز است.
همچنین وی اشاره کرد: تجهیز و ساخت آزمایشگاه تخصصی و جامع کووید-19 که امتیاز کامل در برنامه مهارت آزمایی تشخیص مولکولی بیماری کووید 19 سازمان جهانی بهداشت را نیز کسب کرد، از استراتژی‌های هزینه اثربخش و کارآمد در ارائه خدمات باکیفیت و مؤثر در همه‌گیری کووید-19 است.
دکتر علی ربانی رئیس مرکز تحقیقات رشد و تکامل گفت: با توجه به اهمیت تشخیص بیماری‌های متابولیک در کشور و نبود یک آزمایشگاه فوق تخصصی منسجم برای غربالگری و تشخیص به‌موقع بیماری‌های متابولیک و انجام تست‌های تأییدی بیماری‌ها، با همت و کمک نیکوکاران حوزه سلامت اقدام به راه‌اندازی آزمایشگاه کردیم. با توجه به اینکه بیمارستان مرکز طبی کودکان به‌عنوان بیمارستان مرجع در حوزه بیماری‌های فوق تخصصی کودکان ازجمله اختلالات متابولیک و نورو متابولیک در کشور است، این آزمایشگاه کمک شایانی در ارائه خدمات مطلوب و اثرگذار به بیماران می‌کند. امید است با راه‌اندازی هرچه سریع‌تر بخش ژنتیکی و غربالگری ژنتیکی، از تولد بیماران با ناهنجاری‌های مادرزادی پیشگیری شود.
دکتر علی محبی مدیر مرکز تحقیقات رشد و تکامل بیمارستان در طی بازدید توضیحاتی در مورد سرعت روزافزون علوم جدید ازجمله فناوری امیکس در دنیا و همچنین اهمیت آن در فرآیند‌های تشخیصی داد و بیان کرد: مرکز تحقیقات رشد و تکامل کودکان با ایجاد یک آزمایشگاه تخصصی در بخش‌های ژنومیکس، پروتئومیکس و ... با همکاری متخصصین علوم پایه و بالینی اقدام به ارائه این خدمات به‌روز در حوزه پژوهشی و تشخیصی کرده است. همچنین این مرکز آمادگی اقدام به تولید کیت و محصولات آزمایشگاهی و ارائه خدمات تخصصی به مراکز درمانی و صنعت را دارد.
در ادامه دکتر مریم ستوده، رئیس آزمایشگاه به تشریح و معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی مرکز طبی کودکان در حوزه آزمایشگاهی و تشخیصی پرداخت.

  • گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه ,بازدیدها
  • کد خبر : 205612
هما پارساکیا
تهیه کننده:

هما پارساکیا

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *