اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1402/10/03 - 14:17
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 395
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: تغییر نگرش، مهمترین اصل بلوغ سازمان است

دکتر قناعتی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پس از بررسی پیشرفت برنامه‌ ۴ ساله معاونت تحقیقات و فناوری و چالش‌های این حوزه گفت: تغییر نگرش، مهمترین اصل بلوغ سازمان است.

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست ۳ دی ۱۴۰۲، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، مراحل بلوغ سازمانی را تشریح کرد و گفت: مرحله اول مقاومت انفعالی است. در این مرحله تا کارفرما نباشد کاری انجام نمی‌شود.
 دکتر قناعتی مرحله دیگر بلوغ سازمانی را پذیرش، خواند و گفت: در این مرحله کارکنان الزامات قانونی را می پذیرند و برمبنای آن عمل می‌کنند.  
رئیس دانشگاه مرحله تشویقی، مشارکتی و پیشرو را از مراحل تکاملی سازمان دانست و گفت: راهکار رسیدن به سازمان پیشرو  الزام مدیران کلان به تحقق اهداف سازمانی است. مصداق این مدل تکاملی، در داوطلبان دوران دفاع مقدس وجود داشت.  
دکتر قناعتی تغییر نگرش را مهمترین اصل بلوغ سازمان دانست و گفت: برای مدیریت موفق باید با سطوح مختلف سازمان در ارتباط بود و با چالش های گفتاری و رفتاری مواجه شد. در همین راستا تجربه خوبی را در گفتگو با کارکنان بیمارستان فارابی داشتم. مسائل این بیمارستان به صورت مکتوب درآمده و در این جلسه در اختیار معاونت های مربوطه قرار می گیرد تا برای رفع اموری که قابل انجام است، راهکار ارایه دهند.
رئیس دانشگاه پس از شنیدن فعالیت های معاونت تحقیقات و فناوری گفت: روند پیشرفت پژوهشی دانشکده های مختلف را بررسی کنید و برای حل مسائل پژوهشی جلسات کارشناسی برگزار کنید.  
دکتر قناعتی بر حمایت بیشتر از فعالیت های پژوهشی دانشگاه تاکید کرد و گفت: آیین نامه ای را برای پیشگیری از رکود علمی افراد تدوین کنید تا سرامدی پژوهشی دانشگاه حفظ شود.
رئیس دانشگاه همکاری با سایر سازمان ها را در شکوفایی پژوهشی موثر دانست و گفت: همه باید کمک کنیم روند پژوهشی دانشگاه ارتقا یابد. راهکاری را برای تامین مواد اولیه پایان نامه های دانشجویی ارایه دهید تا این پایان نامه ها به سرانجام برسد.  
دکتر قناعتی با تاکید بر نقش نیروی انسانی در توسعه پژوهشی دانشگاه گفت: به روش های مختلف برای تامین نیروی انسانی پژوهشی دانشگاه تلاش کنید.  
رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود از پیشنهاد معرفی دانشگاه به عنوان قطب علمی هوش مصنوعی خبر داد و گفت: باتوجه به تجربه دانشگاه در این عرصه، پروپزال انتخاب دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قطب علمی هوش مصنوعی تنظیم شده و روند اجرایی آن در حال انجام است.

تشریح فعالیت ها و دستاوردهای عرصه تحقیقات و فناوری دانشگاه
در ادامه نشست دکتر علی اکبری ساری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با تبریک هفته پژوهش، روند پیشرفت برنامه 4 ساله این معاونت و موفقیت و چالش های حوزه پژوهش را تشریح کرد و گفت: گستره پژوهشی دانشگاه با وجود 207 عضو هیئت علمی پژوهشی، 15 پژوهشکده، 123 مرکز تحقیقاتی، 7 مرکز رشد، 10 قمر مرکز رشد، به همراه پژوهشگاه، پارک علم و فناوری و آزمایشگاه جامع تحقیقاتی و مرکز نوآوری نشان از توسعه خوب پژوهشی دانشگاه در سال های اخیر دارد.
دکتر اکبری ساری با اشاره به حفظ رتبه برتر پژوهشی دانشگاه در کشور طی 20 سال متوالی  و رتبه نخست فناوری در 7 سال پیاپی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران با برخورداری از 9 درصد کل اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، 28 تا 30 درصد تولید مقالات و 35 درصد استنادات دانشگاه های علوم پزشکی کشور را در Scopus برعهده دارد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه درصد مقالات بین المللی دانشگاه را باوجود چالش های این حوزه صعودی ارزیابی کرد و گفت: براساس نظام رتبه بندی ESI دانشگاه در حیطه های داروشناسی و سم شناسی، براساس مقالات در رتبه 18 و براساس استنادات در رتبه 27 جهانی است. در عرصه پزشکی بالینی نیز در رتبه های 161 و 265 جهانی قرار دارد. در نظام رتبه بندی  CWTS Leiden نیز در سال 2023 رتبه 247 جهانی و 99 آسیا را کسب کرده است.
دکتر اکبری ساری در ادامه سخنان به تفکیک، روند فعالیت پژوهشی دانشکده ها و پژوهشکده ها را تشریح کرد و گفت:  روند بررسی پژوهشی مراکز تحقیقاتی باتوجه تعدد این مراکز هنوز ادامه دارد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در جمع بندی سخنان از پیشرفت 70 تا 80 درصدی برنامه عملیاتی دانشگاه در حیطه پژوهش و فناوری خبر داد و گفت: ظرفیت دانشگاه در عرصه پژوهش و فناوری کم نظیر و در مواردی بی نظیر است و برای ارتقا جایگاه دانشگاه لازم است چالش هایی که در این عرصه وجود دارد برطرف شود.   
پیش از دستور
حجت الاسلام و المسلمین میرمجید سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، ادامه نامه امیرالمومنین (ع) به مالک اشتر را در رابطه با اهمیت ورود به هنگام مسئولان در رفع چالش های سازمان تشریح کرد.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 254816
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران