اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/03/28 - 17:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4128
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

نشست رییس دانشگاه، با نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران

دکتر کریمی رییس دانشگاه با دکتر کریستف هاملمن نماینده جدید سازمان جهانی بهداشت در ایران به‌منظور گسترش همکاری‌های دوجانبه و برگزاری نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت در کیش دیدار و گفتگو کرد.


گالری عکس
در این نشست که 28 خرداد 97 در سالن شورای دانشگاه تشکیل شد، دکتر جعفریان نماینده تام‌الاختیار رییس دانشگاه در مجمع جهانی سلامت، دکتر دلاوری معاون بهداشت دانشگاه، دکتر اکبری ساری رییس دانشکده بهداشت، دکتر تکیان معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت و دکتر حنفی مسئول ارتباطات دانشگاه با سازمان‌های جهانی مرتبط با حوزه سلامت حضور داشتند.

لزوم شناساندن توانمندی‌های واقعی کشور و دانشگاه به نهادهای بین‌المللی

در حاشیه این نشست، دکتر کریمی رییس دانشگاه به بیان نتیجه مذاکرات انجام‌شده پرداخت گفت: نماینده جدید سازمان جهانی بهداشت در ایران، ملیت آلمانی دارد و دو ماه است که به این سمت منصوب‌شده و تحصیلات ایشان درزمینهٔ پزشکی و رشته‌های مرتبط با حوزه بهداشت است و علاقه‌مند هستند که با ایران و توانمندی‌های دانشگاه بیشتر آشنا شوند.
دکتر کریمی بابیان اینکه شناخت بهتر دکتر هاملمن از کشور می‌تواند به تقویت ارتباطات دانشگاه با سازمان جهانی بهداشت کمک کند افزود: نماینده سازمان جهانی بهداشت می‌تواند به برگزاری نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت که قرار است سال 2019به میزبانی دانشگاه در  کیش برگزار شود، کمک کند. البته در پایان این نشست به خواست دکتر هاملمن بروشورهای کنفرانس گروه هشت در اختیارشان قرار گرفت تا در کنفرانسی که در قاهره برگزار می‌شود آن را معرفی و تعدادی را دعوت کند.
رییس دانشگاه با اشاره به سابقه طولانی همکارهای دانشگاه و دانشکده بهداشت با سازمان جهانی بهداشت گفت: شناساندن امکانات کشور و دانشگاه در حوزه بهداشت و برقراری رابطه خوب با نماینده سازمان جهانی بهداشت کمک می‌کند که بتوانیم از حمایت‌های این سازمان برخوردار شویم و ارتباطات بین‌المللی دانشگاه را تقویت کنیم.
وی با تأکید  برگسترش همکاری‌های علمی دانشگاه با سازمان جهانی بهداشت افزود: لازم است سازمان‌های بین‌المللی فعال در حوزه سلامت به شناخت واقعی نسبت به کشور و دانشگاه دست یابند. هرچند این امر ممکن است در کوتاه‌مدت تأثیری نداشته باشد اما در بلندمدت به سود کشور و دانشگاه است.

تأکید بر گسترش همکاری‌های دانشگاه و سازمان جهانی بهداشت

سپس دکتر کردی معاون بین‌الملل دانشگاه نیز هدف از برگزاری این نشست را گسترش همکاری‌های دانشگاه با سازمان جهانی بهداشت عنوان کرد و گفت: سازمان جهانی بهداشت یکی از سازمان‌های مهم جهانی در حوزه سلامت است و این نشست به‌منظور گسترش همکاری مشترک بین دانشگاه و این سازمان برگزارشده است.
وی افزود: در این جلسه به معرفی دانشگاه و قابلیت‌های آن پرداختیم و  ارزیابی نماینده سازمان جهانی بهداشت در توسعه همکاری علمی مثبت بود.
معاون بین‌الملل دانشگاه تصریح کرد: یکی از بحث‌های مهم این نشست مربوط نشست منطقه‌ای پیمان گروه هشت است که سال آینده به میزبانی دانشگاه برگزار می‌شود نماینده سازمان جهانی بهداشت می‌تواند به‌نوعی به آن کمک کند.
همکاری نماینده سازمان جهانی بهداشت با دانشگاه در برگزاری نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت  در کیش
در ادامه دکتر تکیان معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت و نماینده دانشگاه در پیمان گروه هشت به انتظارات دانشگاه از نماینده سازمان جهانی بهداشت در برگزاری این نشست اشاره کرد و گفت: در نظر داریم برای  نشست منطقه‌ای گروه هشت 700 تا 800 مهمان را دعوت کنیم که حدود 200 تا 300 نفر از آنان از کشورهای مختلف جهان هستند و ممکن است تعدادی از وزرای منطقه نیز در این نشست حضورداشته باشند.
وی افزود: رییس سازمان جهانی بهداشت نیز هرسال یا در نشست حضور دارد و یا پیام خود را به آن منتقل می‌کند امسال با توجه به اینکه همزمان با دهمین سالگرد مجمع جهانی سلامت است ایشان به‌عنوان سخنران اصلی حضور دارد.
دکتر تکیان تصریح کرد: با توجه به اینکه دفتر مرکزی مجمع جهانی سلامت در برلین است و دکتر هاملمن ملیت آلمانی دارد تمایل داشتند نشستی در دانشگاه برگزار شود تا ارزیابی کند  از طریق سازمان جهانی بهداشت چه کمک‌هایی می‌توان به برگزاری نشست منطقه‌ای گروه هشت کرد.
نماینده دانشگاه در گروه هشت تأکید کرد: ما از سازمان جهانی بهداشت انتظار داریم از حضور سخنرانان و مدعوین و همچنین وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی در این نشست حمایت معنوی کند تا بتوانیم دستوراتی را برای سلامت جهانی در منطقه صادر کنیم.
وی افزود: سازمان جهانی بهداشت جایگاه دستورسازی دارد و بسیاری از دستورات آن براساس دستورات منطقه‌ای صادر می‌شود. نشست کیش نیز فرصتی است که بتوانیم راه‌حل‌هایی را برای مسائل منطقه ارائه دهیم که لازمه آن حمایت‌طلبی و رایزنی‌های سیاسی در سطح کلان است.

آمادگی دانشگاه بر گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی با سازمان جهانی بهداشت
دکتر حنفی مسئول ارتباطات دانشگاه با سازمان‌های جهانی مرتبط با سلامت نیز با اشاره به زمینه‌های همکاری دانشگاه با سازمان جهانی بهداشت گفت: همکاری دانشگاه با سازمان جهانی بهداشت به سال‌های دور برمی‌گردد و دانشکده بهداشت و پژوهشکده‌های گوارش و کبد و غدد و متابولیسم و مرکز ملی مطالعات اعتیاد و... تفاهم‌نامه‌های مشترکی را با این سازمان دارند.
وی افزود: دانشگاه در برگزاری دوره‌های آموزشی منجر به مدرک در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و MPH و دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت درزمینهٔ بیماری‌های واگیر و غیر واگیر می‌تواند همکاری‌های خود را با سازمان جهانی بهداشت گسترش دهد و سازمان جهانی بهداشت نیز از برگزاری این دوره‌ها حمایت می‌کند.
دکتر حنفی تصریح کرد: در عرصه پژوهش نیز فیلدهای تحقیقاتی خوبی در کشور وجود دارد که دانشگاه می‌تواند در این زمینه با سازمان جهانی بهداشت همکاری کند و هرساله گرنت های بین 10 تا 15 هزار دلار از سوی این سازمان در اختیار محققان دانشگاه برای انجام همکاری‌های مشترک قرار می‌گیرد.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: سید میثم عطری

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 77721
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *