• تاریخ انتشار : 1402/08/28 - 16:56
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 524
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: تلاش کنیم سیاست های درست، ماندگار شود

در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، مطالعه نرخ مرگ و میر نوزادان و کودکان در ایران و جهان براساس هزینه کرد نظام سلامت بررسی شد.

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست 28 آبان 1402، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با قدردانی از همکاران موسسه ملی تحقیقات سلامت و پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد که به صورت مشترک مطالعه نرخ مرگ و میر نوزادان و کودکان در ایران و جهان را مورد بررسی قراردادند گفت: وجود برنامه راهبردی در مدیریت می تواند بسیاری از مسائل کشور را حل کند.
دکتر قناعتی ارزیابی موسسه ای را نمونه ای از برنامه راهبردی دانست و گفت: هیچ سازمانی بدون توجه به نقاط قوت و ضعف مسیری که طی کرده و کمیت و کیفتی که داشته، نمی تواند به پیشرفت برسد.
رئیس دانشگاه با تاکید بر تببین جایگاه موسسه ملی تحقیقات سلامت در سیاستگذاری نظام سلامت و حمایت و از آن گفت: مطالعات این موسسه چراغ راه سیاستگذاری نظام سلامت است بنابراین باید جایگاه آن به درستی تببین و به مطالعات آن توجه شود.
دکتر قناعتی هدایت مراکز تحقیقاتی در انجام مطالعات سودمند را ضروری دانست و گفت: کاری کنید مراکز تحقیقاتی به جای قرار گرفتن در رقابت های کمی صرف، در راستای سیاستگذاری سلامت و برنامه های توسعه ای و مفید فعالیت کنند تا براساس نتایج مطالعات آنان، برنامه ریزی های کلان صورت گیرد.
رئیس دانشگاه خواستار تدوین خلاصه سیاستی از مطالعه نرخ مرگ و میر نوزادان و کودکان در ایران و جهان شد و گفت: کاهش نرخ مرگ و میر نوزادان و کودکان در ایران بسیار امید بخش است و پیام این مطالعه برای سیاستگذاران نظام سلامت می تواند مهم باشد تا به صورت شاخص محور، چالش های نظام سلامت را شناسایی و برطرف کنند.
دکتر قناعتی راهکار برون رفت کشور از چالش های موجود را در برنامه ریزی صحیح و نظارت و پایش دانست و گفت: در جوامعی که دوره های مدیریتی کوتاه است باید تلاش کرد که سیاست های درست، ماندگار شود.  سیاست هایی مانند آموزشی، اخلاق مداری اساتید بزرگی همچون دکتر یلدا و نظام پرداخت به موقع فرهنگی است که در دانشگاه ماندگار شده است.
رئیس دانشگاه،  بر حمایت بیشتر از اعضای هیئت علمی، دستیاران و پژوهشگران تاکید کرد و گفت: به گونه ای برنامه ریزی کنید که روحیه افراد برای ادامه فعالیت در دانشگاه حفظ شود.
در ادامه نشست، دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت و استاد سیاستگذاری سلامت دانشگاه، دکتر علیرضا دلاوری رئیس پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه و دکتر صدف سپانلو دانشیار اپیدمیولوژی پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد و دکتر علی اکبری ساری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه درباره مطالعه نرخ مرگ و میر نوزادان و کودکان در ایران و جهان براساس هزینه کرد نظام های سلامت، توضیح دادند.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 251730
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران