برگزاری کلاسهای آموزشی تغذیه با موضوع دانستنیهای روغن
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاسهای آموزشی تغذیه سالم در مدارس تحت پوشش این مرکز خبر داد.
![](/thumbnail/550-309_100_1/uploads/1/2025/jan/01/daroshafaaa (3).webp)
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مبینا میرزایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: سحر خاکسار، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم کلاسهای آموزشی با موضوع دانستنیهای روغن را برای 270 تن از والدین و دانش آموزان مدرسه دوره اول امام مهدی، مدرسه جهاد و مدرسه بشری برگزار کرد.
در این کلاسهای آموزشی در خصوص مصرف روغن مایع، روغنهای گیاهی مانند روغنزیتون، کانولا و کنجد، تأثیر آنها بر سلامتی، عدم مصرف روغن جامد و نباتی، روش نگهداری روغنها مانند دور بودن از نور، قرارگیری در محیط خنک و داخل شیشه تیرهرنگ، انواع روغن تصفیه نشده بودار شامل فرابکر و بکر برای طبخ و سالاد، روغنزیتون تصفیهشده، خواص ضدالتهابی روغن کانولا و تأثیر آن در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر، عدم مصرف قند و شکر، تأکید بر مصرف صبحانه، استفاده میان وعدههای سالم و عدم مصرف نوشابه و مطالب مفیدی بیان شد.
ارسال به دوستان