اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/04/02 - 21:33
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 5634
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

( + فیلم ) مراسم یادبود استاد دکتر عباس شفیعی، چهره ماندگار و معمار علم داروسازی نوین برگزار شد

مراسم یادبود هفتمین روز درگذشت استاد دکتر عباس شفیعی با پیام های رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و رییس دانشگاه برگزار شد.

گالري عکس 

دریافت فیلم
در این مراسم که 2 تیر 95 در ساعتی پیش از لحظات ملکوتی اذان مغرب در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد، ابتدا دکتر شریف زاده رییس دانشکده داروسازی ضمن عرض تسلیت فقدان این استاد بزرگوار گفت: از 30 سال پیش که شاگردی  استاد شفیعی را آغاز کردم جزء به جزء رفتار و گفتار ایشان حاکی از تعلیم و تربیت بود و ایشان به حق استادی شاگرد پرور بودند.
رییس دانشکده داروسازی به ویژگی های استاد شفیعی اشاره کرد و گفت: دلسوزی، مهربانی، پشتکار، تواضع، مسئولیت پذیری، نظم و انضباط در وجود استاد موج می زد و به طور کلی همه ویژگی های بارز انسانی در شخصیت ایشان متبلور بود.
وی افزود: وظیفه خود می دانیم روش و منش استاد شفیعی را به نسل های آینده منتقل کنیم تا آن را الگوی خود قرار دهند.
سپس حجت الاسلام و المسلمین دکتر عیسی زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن قرائت متن پیام رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکتر شفیعی را استادی بزرگ و وارسته خواند و افزود: بزرگان بسیاری امروز به شاگردی استاد شفیعی افتخار  و آن را برگ زرینی در زندگی خود قلمداد می کنند.
وی افزود: افتخارآفرینان و بزرگان جامعه بشری که در محضر استاد  شاگردی کردند  ثواب و اجر عمل صالحشان برای روح مطهر دکتر شفیعی باقی خواهد ماند.
در ادامه دکتر دیناروند رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حتی یک لحظه هم فکر نمی کردیم که روزی در سوگ استاد یگانه داروسازی ایران بنشینیم افزود: امروز نه فقط من بلکه بسیاری از شاگردان استاد باورشان نیست که ایشان دیگر در بین مان نخواهد بود اما تقدیر الهی این گونه رقم خورد که این مرد بزرگ به هنگام اذان ظهر روز نهم ماه مبارک رمضان راهی دیار باقی شود.
رییس سازمان غذا و دارو با تاکید براینکه نام نیک استاد شفیعی همواره زنده است افزود: سخن گفتن از استاد هم سخت است و هم ساده؛ ساده از این نظر که ایشان بسیار ساده و بی تکلف سخن می گفت و رفتار می کرد.
وی افزود: از سوی دیگر سخن گفتن از استاد سخت است چون ایشان انسان بزرگ و بی نظیری بود. دانشمند تراز اول داروسازی و بنیانگذار دانش نوین داروسازی که در اوج ایمان و تقوا، صدها مقاله علمی منتشر و صدها دانشجو تربیت کرده بود.
دکتر دیناروند استاد شفیعی را به زلالی و پاکی اب و آینه توصیف کرد و گفت: ایشان بدون چشم داشت و انتظار جبران محبت، به همه کمک می کرد و لطف ایشان به مخاطب بستگی نداشت و برای همه یکسان بود.
سپس حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی در سخنانی کمالات علمی و اخلاقی دکتر شفیعی را بسیار برجسته خواند و افزود: هر انسانی که محضر استاد شفیعی را درک کرده است به تکریم و تجلیل مقام والا و فاخر او می پردازد.
وی دکتر شفیعی را مایه زینت و عزت دانشگاه و مسجد دانست که هر دو به حضور ایشان می بالیدند افزود: برای اینکه بگوییم ثمره درک دین و دانش برای سعادت انسان چیست می توانیم به چهره نورانی دکتر شفیعی اشاره کنیم.
حجت الاسلام ابوترابی تصریح کرد: دکتر شفیعی چهره برجسته و نامدار علمی منطقه و جهان که موفق به دریافت دهها جایزه علمی شده بود؛ ریشه های مستحکم دینی در عقاید و اخلاقش موج می زد و فتح قله های علمی بر تواضع او افزوده بود به طوری که هیچ اثری از غرور علمی در او مشاهده نمی شد.
در ادامه مراسم نیز نماز مغرب و عشاء اقامه و ضیافت افطار برای شادی روح آن مرحوم برپا شد.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: مهدی کیهان

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 61066
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی