اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1401/06/02 - 14:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1387
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

مراسم تشییع پیکر مطهر دکتر علی محفوظی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر حسین قناعتی: هیچ خدمتی والاتر از خدمت به بیماران دردمند نیست

رئیس دانشگاه با حضور در مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد دکتر علی محفوظی استاد پیش‌کسوت دانشگاه، یاد و خاطره ایشان را به‌عنوان حکیمی فرزانه و انسانی خیراندیش گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، پیکر پاک زنده‌یاد دکتر علی محفوظی طبیب پیشکسوت گروه بیهوشی دانشگاه صبح روز چهارشنبه دوم شهریور 1401 با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، دکتر محمد رئیس زاده رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی کل کشور، خانواده معظم مرحوم، جمعی از مسئولان لشگری و کشوری، وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی، سازمان پزشکی قانونی، خیرین سلامت، استادان، روسا و مدیران بیمارستان‌ها و واحدهای تابعه، فراگیران، کادر پرستاری و پشتیبانی دانشگاه از صحن زیرستون‌های ساختمان بیمارستان امام خمینی (ره) تا ساختمان دکتر نفیسی تشییع و ازآنجا به بهشت‌زهرا منتقل شد.

رئیس دانشگاه به نمایندگی از وزیر بهداشت، رئیس سازمان پزشکی قانونی و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران ضایعه درگذشت شهادت گونه این استاد فقید دانشگاه را به خانواده معزز، همکاران ایشان و نظام سلامت کشور تسلیت گفت و در ادامه با اشاره به آیه 23 سوره احزاب افزود: من الْمؤْمنین رجالٌ صدقوا ما عاهدوا اللّه علیْه فمنْهمْ منْ قضى نحْبه ومنْهمْ منْ ینْتظر وما بدّلوا تبْدیلًا. امیدوارم جایگاه عالی ایشان، متعالی و با اهل بیت عصمت و طهارت محشور شوند. زندگی همین است آغاز و پایانی دارد. خوشا به سعادت آن ها که مثل استاد، زندگی‌شان مملو از کار خیر است. نامه عملی که ما از استاد می‌دانیم جز خیر و خوبی نبود. ایشان زحمات زیادی برای خیر رساندن به همکاران و بیماران کشیدند. زندگی دکتر محفوظی مصداق این آیه «عاش سعیدا و مات سعیدا» بود. امیدوارم ما هم بتوانیم راه ایشان را ادامه دهیم.

دکتر قناعتی از واقعه مرگ عزیزان به‌عنوان عبرتی برای بازماندگان یادکرد و گفت: باید از مرگ دیگران درس بگیریم. عمر آدمی کوتاه است و هیچ‌یک نمی‌دانیم چه زمانی ما را در این تابوت قرار خواهند داد. تا دیر نشده باید نگاهی به عملکردمان بی اندازیم و ببینیم آیا می‌توانیم پاسخگوی اعمالمان در پیشگاه خداوند باشیم؟ آیا موجب خیررسانی به یتیم، مسکین، درمانده و بیماری بوده‌ایم؟

وی با اشاره به‌روز پزشک یادآور شد: هیچ خدمتی والاتر از خدمت به بیماران دردمند نیست. این فرصتی مغتنم برای عاقبت‌به‌خیری است که باید از آن بهره برد. مرگ هر انسان مسیری برای تولدی دوباره است و برای انسان‌های خوب جای تأسف ندارد و مبارک است.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور نیز با تسلیت به مناسبت عروج ناگهانی استاد پیشکسوت و فعال جامعه پزشکی، در توصیف ایشان گفت: دکتر علی محفوظی سوابق درخشانی در کارنامه علمی و اجرایی خود دارد. درگذشت ایشان در آستانه روز پزشک آن‌هم به شکلی بسیار ناجوانمردانه و مصیبت‌بار خبری ناگوار برای همه ما بود.

فلک به مردم نادان دهد زمام مراد      تو اهل دانش و فضلی همین گناهت بس (حافظ شیرازی)

دکتر رئیس زاده با اشاره به مظلومیتی که این روزها بر جامعه پزشکی حاکم است افزود: پزشکان در کنار پیچیدگی‌های کار پزشکی ازنظر تکنیک، دانش و استرس‌های درمان، درد و رنج بیمارانشان را دلسوزانه به دوش می‌کشند و باتحمل سختی‌های فراوان شبانه‌روز در حال خدمت به هم‌میهنان هستند. خوشحالیم که در این فضای پرتلاطم که هجمه‌های مختلفی به پزشکان می‌شود، به لطف خدا چه در بحث علمی و چه در دسترس بودن خدمات درمانی سرافرازیم؛ اگرچه آن‌گونه که شایسته است قدر داشته نمی‌شود و جز در موارد نیاز، دشواری‌های کار درمان به‌درستی دیده نمی‌شود.

ماهیان ندیده غیر از آب        پرس‌پرسان زهم که آب کجاست؟

در پایان هاشم سلیمی آشتیانی یکی از خیرین سلامت کشور در رثای دکتر علی محفوظی با یادی از خاطرات ایشان گفت: دکتر محفوظی تنها یک پزشک حاذق و استاد دانشگاه نبود، او دلسوز مردم و یک خیراندیش بزرگ بود. خیلی‌ها نمی‌دانند که ایشان چه‌کارهایی را با هماهنگی وزارت بهداشت و آموزش‌وپرورش برای کمک به معلولین کشور کرد. تمام وجود این مرد بزرگ امروز، آکنده از باقیات و صالحات است. خیرین حقیقی کسانی هستند که در مسئولیتی که دارند به شایسته‌ترین نحو عمل می‌کنند. خیرین واقعی پزشکان و کارکنان بیمارستان‌ها هستند که با لحنی خوب به بیماران خدمت می‌دهند.

در کارنامه شغلی دکتر علی محفوظی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران که صبح یک شنبه 30 مرداد 1401 در 85 سالگی به دست عوامل ناشناس به قتل رسید، معاونت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، ریاست سازمان پزشکی قانونی کشور، معاونت دانشگاه علوم پزشکی تهران، عضویت شورایعالی نظام پزشکی کشور، عضویت درانجمن بیهوشی کشور و عضو هیئت امنای درمانگاه های خیریه ی کشور و ... به چشم می خورد.

وی این اواخر بیشتر وقت خود را در خیریه ی معلولین که مؤسس آن بود صرف می کرد.

 

 

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 216922
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *