اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1401/12/06 - 20:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1825
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

کمک کنید بیمارستان حکیم، تبدیل به بیمارستانی منحصر به فرد در منطقه خاورمیانه شود

همزمان با اعیاد شعبانیه، از عوامل آماده سازی بیمارستان حکیم تقدیر شد

همزمان با اعیاد شعبانیه، مدال دانشگاه علوم پزشکی تهران و لوح تقدیر، به عنوان نشانی از فداکاری و نگاه خیراندیش به برادران مطهری، اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این مراسم که 6 اسفندماه 1401 در بیمارستان حکیم برگزار شد، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، ضمن قدردانی از برادران مطهری برای ساخت این بیمارستان گفت: امیدوارم با این اقدام خیر در جوار رحمت الهی از نعمات این بیمارستان نیز بهره مند شوید چرا که آنچه در نهایت باقی می ماند آن چیزی است که در نزد خدا می گذاریم.

وی گفت: در دنیایی که مملو از عدم قطعیت است، از این که خداوند می تواند همه چیز را تغییر دهد غافل نباشید.این پروژه بسیار بزرگ و منحصر به فرد است و شاخ و برگ های بسیاری دارد و نیت سازندگان در رونق گرفتن آن موثر است و ما کمک می کنیم با همکاری همه، تبدیل به بیمارستانی منحصر به فرد در منطقه خاورمیانه شود.

رئیس دانشگاه، سپس با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در رونق بخشی به فعالیت ها گفت: اگر تمامی ساختارها و زیر بنای مناسب داشته باشیم اما نیروی انسانی دلسوز و زحمت کش نداشته باشیم، نمی توانیم کار ویژه ای انجام دهیم. در سرمایه گذاری سازمانی باید به همه عوامل نگاه کنیم اما نگاهمان به نیروی انسانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

دکتر قناعتی، بر ضرورت ترویج نگاه خدمت محور تاکید کرد و گفت: جنگ تحمیلی و اقدامات شهدا در این برهه از زمان می تواند الگوی خوبی برای همگان باشد.  قطعا ما گونه ای از دانشگاه نسل چهارم را در جنگ تحمیلی با ارائه خدمت به آسیب دیدگان جنگ تمرین کرده ایم و اکنون باید آن را مد نظر قرار دهیم. بیایید تمام توان خود را در موضوع خدمت به مردم بگذاریم.

وی افزود: بیش از نود درصد بیمارستان های تهران بالاتر از خیابان انقلاب ساخته شده است و مناطق محروم از امکانات بیمارستانی بی بهره مانده اند لذا وظیفه داریم منابع مالی که در اختیار ماست را درست خرج کنیم.

رئیس دانشگاه به ساخت بیمارستان اسلامشهر اشاره کرد و گفت: اسلامشهر از جمله محروم ترین نقاط تهران است و امیدواریم که بتوانیم در این منطقه برای بهبود شاخص های سلامت منشا اثر باشیم.

دکتر قناعتی، افزود: هر دردمندی که به شما مراجعه می کند، هیچ کمک و همراهی جز شما ندارد و این فرصتی است که خداوند در اختیار شما قرار داده است.

بیمارستانی ویژه در منطقه ای محروم

دکتر خسرو صادق نیت، رئیس بیمارستان حکیم، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: امیدوارم به برکت این ایام بتوانیم آغاز خوبی، آنگونه که نیت عزیزان سازنده این بیمارستان بر اساس آن بنیان گذاشته شده، داشته باشیم.

وی بیمارستان حکیم را دارای خصوصیات منحصر به فرد و ویژه ای دانست و افزود: از 44 سال گذشته تا کنون، بیمارستان اطفالی در کشور ساخته نشده و چند بیمارستان کودکان نیز در این ایام تعطیل شده اند؛ در این شرایط  توانستیم بیمارستان اطفال جدیدی آنهم در منطقه ای بسیار محروم که تخت بیمارستانی پایینی به نسبت جمعیت دارد، بسازیم.

دکتر صادق نیت، سرعت در ساخت را از نقاط قوت این بیمارستان دانست و تصریح کرد: یکی از نکات جالبی که این بیمارستان دارد این است که در کمتر از 3 سال در منطقه ای بدون امکانات آب و برق و حتی امنیت کافی، ساخته شده بدون آنکه افت کیفیت داشته باشد.

رئیس بیمارستان حکیم، ابراز امیدواری کرد تا این بیمارستان بتواند کمبودهای بیماران در حوزه اطفال را جبران کند و گفت: این بیمارستان می تواند کمبودها و نواقص حوزه اطفال را در زمینه ترومای اطفال، جراحی قلب نوزادان، پیوند اعضا و مواردی از این دست برطرف کند.

دکتر صادق نیت، از اختصاص 30 درصد تخت های این بیمارستان بهpicu  وnicu  خبر داد و گفت: امیدوارم در این مسیر، دستیابی به اهداف تعیین شده محقق شود. خوشبختانه تا کنون شاهد پیشرفت پروژه هستیم و امیدوارم بتوانیم آن را برای بیماران قابل استفاده کنیم.

وی با اشاره به خدمات مختلف این مرکز درمانی و مراحل تکامل آن گفت: تصفیه فاضلاب بیمارستان انجام شده و خدمات و ایده های جالبی در این بیمارستان در نظر گرفته شده است از جمله آنکه در طراحی لابی بیمارستان ونمای داخلی، سلیقه کودکان در نظر گرفته شده تا بتواند آلام آنها را کاهش دهد و فضای جذابی ایجاد کند.

 دکتر صادق نیت، یادآور شد: این مرکز دارای 12 اتاق عمل، تاسیسات مناسب، تخت های بیمارستانی در فضای یک تخته و دوتخته است. همچنین با تجهیزات و امکانات مناسب آماده بهره برداری و پذیرش بیماران خواهد بود.

رئیس بیمارستان حکیم، امکانات رفاهی برای همراهان بیمار و طراحی اتاق بازی برای کودکان را از امکانات ویژه این بیمارستان دانست و تصریح کرد: پاویون برای اساتید و متخصصین، سالن غذا خوری برای پرسنل، دندانپزشکی برای اطفال در اتاقی با 5 یونیت در نظر گرفته شده است. همچنین تجهیزات زیربنایی برق این مرکز بی خطر سازی شده و دو دستگاه آمبولانس نیز توسط خیرین به بیمارستان اهدا شده است.

وی از برگزاری بازدیدهای مختلف از بیمارستان در فرآیند ساخت آن خبر داد و گفت: دادستان منطقه، شهردار، سازمان مدیریت و معاون اجرایی رئیس جمهور از این مرکز بازدید داشتند و همچنین جلساتی با آموزش و پرورش منطقه برگزار شده است.

دکتر صادق نیت، در ادامه گزارشی از اقدامات، انتظارات و چالش ها در حوزه خدمات کلینیکی، درمان، فناوری اطلاعات سلامت، مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی را ارائه کرد و گفت: زحماتی که خیرین در راه اندازی این مرکز ارائه دادند بسیار بزرگوارانه  بود به نحوی که تا کنون هر آنچه خواسته و تقاضا کردم در اختیار گذاشتند لذا خیرین با نگاه بزرگمنشانه خود، همواره از ارائه خدمات خوب در این مرکز حمایت کرده اند.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 226854
فیلم بردار
نسیم  قرائیان
تهیه کننده:

نسیم قرائیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *