استاد منتخب گروه فیزیک و مهندسی پزشکی در دومین جشن قدر استاد: آرزویی جز خدمت برای دانشکده، دانشگاه و کشورم ندارم
دکتر محمدرضا آی استاد منتخب گروه فیزیک و مهندسی پزشکی دومین جشنواره قدر استاد است، گفت و گو با ایشان را ادامه خبر می خوانید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، آرا فراگیران ملاک اصلی در معرفی اساتید منتخب، بود که پس از جمع آوری آرا، نظرات مدیران گروه و معاونین آموزشی بیمارستان ها و امتیازات سالانه اساتید در 5 سال اخیر نیز مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت از هر گروه آموزشی یک عضو هیات علمی انتخاب و معرفی شد البته در برخی گروه ها که تعداد بیشتری عضو هیات علمی داشتند دو منتخب معرفی شد.
مراسم معرفی اساتید منتخب گروه های اموزشی دومین جشن قدر استاد روز شنبه 25 مرداد ماه، به علت محدودیت های کرونایی از مراسم اصلی جشن و معرفی برگزیدگان تقطیع شد و اعضای هیات علمی مننتخب در گروه ها 6 نفری درسالن شورای دانشکده حضور یافتند و با اهدای لوح تقدیر و هدیه منقش به آرم قدیم دانشکده پزشکی، مورد تقدیر قرار گرفتند.
با تبريک به شما به عنوان يکي از اساتيد منتخب دانشکده پزشکي در دومین جشن قدر استاد سال 99 لطفا خودتان را معرفی بفرمایید.
دکتر محمدرضا آي عضو هيات علمي گروه فيزيک و مهندسي پزشکي دانشکده پزشکي هستم.
از نظر شما، چه ويژگيهايي باعث ميشود که يک استاد، به عنوان يک معلم منتخب در دانشگاه توسط دانشجويان معرفي شود؟
علاقه به کار مهمترين ويژگي است که يک استاد بايد داشته باشد، در واقع علاقه اي که يک استاد به کار و بحث آموزش داشته باشد به دانشجويانش منتقل مي شود.
چه آرزويي براي ادامه خدمتتان در دانشگاه متصور هستيد؟
قدمي براي دانشکده و دانشگاه بردارم و آرزويي جز خدمت براي دانشکده، دانشگاه و کشورم ندارم. و تا جايي که توان داشته ام در اين راه قدم برداشتم ام و دستیابی به اهدافم در رشته مهندسي پزشکي و فناوري در اين مسير بوده اند.
چه آرزويي براي آينده دانشجويان خود داريد؟
آرزوی من این است که دانشجویان هميشه از استادانشان موفق تر باشند و در هر جاي دنيا که خدمت مي کنند موفق و مثمرثمر باشند.
شنيدن نام دانشکده پزشکي تهران چه حس و حالي در شما ايجاد ميکند؟
شنيدن نام دانشکده پزشکي هميشه با افتخار و احساس خوب توامان است، حضور در اين مجموعه هميشه باعث افتخار است چرا که کساني در اين مجموعه تحصيل مي کنند يا آموزش مي دهند سرآمدان علمي کشور و جز نخبگان کشور هستند.
براي برگزاري بهتر جشن قدر استاد در سالهاي آتي چه پيشنهادي داريد؟
ان شاءالله از سال آينده بيماري کوويد 19 نباشد و جلسه به صورت حضوري برگزار شود، برگزاري اين مراسم به صورت حضوري باعث ايجاد انگيزه در اساتيد جوان خواهد شد.
به نظر من بهتر است مانيتورينگ و رصد اساتيد مستمر باشد تا انتخاب اساتيد برگزيده ومنتخب و معرفي آنها کاملا قابل دفاع باشد.
کلام آخر، اگه نکته اي مدنظر داريد بفرماييد.
بايد همه باهم تلاش کنيم و انگيزه را بالا ببريم در شرايطي که شايد با افت انگيزه مواجه شده ايم یک تلاش جمعي لازم است.
نظر دهید