با حضور معاون بهداشت دانشگاه، چهارمین جلسه کار گروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک پدافند غیرعامل استان تهران برگزار شد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در چهارمین جلسه کار گروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک پدافند غیرعامل استان تهران تعامل مناسب اعضا و مشارکت سازمانهای بین بخشی برای اقدامات جدی و اساسی در مواردی چون برنامهریزی آموزشی، برگزاری مانور و رصد مواد شیمیایی را خواستار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، چهارمین جلسه کار گروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک پدافند غیرعامل استان تهران روز دوشنبه 12 اسفند 97 به ریاست دکتر علیرضا دلاوری، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر دلاوری ضمن خیرمقدم به مدعوین در خصوص تهدیدات مرتبط در حوزه بهداشت، سلامت و بیولوژیک نکات لازم را ارائه و بابیان اینکه برای مقابله با تهدیدات لازم است که همه دستگاهها در این زمینه همکاری کنند و در ادامه گزارشی درزمینهٔ اقدامات انجامشده در خصوص پخش بوی نامطبوع از قبیل فعال شدن گروههای بهداشت محیط و حرفهای برای رصد مناطق مختلف، کارگاهها و کارخانهها، پالایشگاه و سایر مناطق بیان کرد.
در ادامه دکتر علیرضا صدرایی، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه در خصوص پیگیری مکاتبات از دستگاههای عضو کارگروه و همچنین اقدامات لازم در جهت پیشبرد اهداف پدافند غیرعامل در حوزه بهداشت، سلامت و بیولوژیک نکات لازم را یادآوری کرد.
دکتر سعید تأملی قائممقام معاون بهداشت دانشگاه به جایگاه پدافند غیرعامل، نقش بسیار مهم و اولویت اول در نگاه به مسائل و همچنین ضرورت انجام اقدامات جدی و فعال در خصوص پدافند غیرعامل به نکات مهمی اشاره کرد.
شیرزاد محمد میگونی مسئول کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک استانداری تهران، ضمن تقدیر و تشکر از اعضای جلسه بیان کرد که تهدید زیستی تهدید قرن نامیده شده و لازم است دستگاههای مسئول با جدیت تمام به این مورد نگاه کرده و ضمن شناسایی تهدیدات، آموزشهای تخصصی را به کارشناسان مرتبط ارائه کنند و درنهایت اقدام به برگزاری مانور جهت ارزیابی امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی داشته باشند.
دکتر علی نیکفرجام مدیر گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص بیماریهای منتقل از سوی حشرات، اقدامات انجامشده برای کنترل بیماریهای منتقل مواردی را بیان کرد.
دکتر وحید ذوبی رئیس اداره پدافند غیرعامل دانشگاه تهران، دکتر هاشمی رئیس اداره پدافند غیرعامل دانشگاه شهید بهشتی و مهندس محمدی از اداره بلایای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از اقدامات در حوزههای تحت پوشش مواردی را بیان کردند.
در پایان دکتر دلاوری تعامل مناسب اعضا و مشارکت سازمانهای بین بخشی برای اقدامات جدی و اساسی در مواردی چون برنامهریزی آموزشی، برگزاری مانور و رصد مواد شیمیایی را در سال آینده خواستار شد.
خبرنگار و عکاس: اسماعیل استاجی
ارسال به دوستان