بازدید سرزده معاونان دانشجویی فرهنگی دانشکده های داروسازی و پرستاری و مامایی از مجتمع کوی دانشگاه

معاونان دانشجویی فرهنگی دانشکده های داروسازی و پرستاری و مامایی با همراهی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، از محل زندگی و وضعیت رفاهی دانشجویان این دو دانشکده به طور سرزده بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، شامگاه گذشته 17 بهمن 1400، دکتر محمدحسین صادقیان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه به همراه دکتر ملیحه برازنده معاون دانشجویی دانشکده داروسازی، دکتر فاطمه حاجی بابایی معاون دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر نیره سادات روح الهی سرپرست مدیریت امور خوابگاه ها و هیئت همراه، باحضور در خوابگاه های محل سکونت دانشجویان دختر و پسر این دو دانشکده، از نزدیک دیداری صمیمانه با دانشجویان انجام دادند و از وضعیت اتاق ها، امکانات رفاهی، امکانات ورزشی و فرهنگی، سیستم های گرمایشی و ... بازدید و جویای احوال و مشکلات دانشجویان شدند.
دکتر صادقیان هدف از این برنامه را آشنایی از نزدیک معاونان دانشجویی فرهنگی دانشکده ها از شرایط زندگی و زیست دانشجویان دانشکده خود و مشاهده وضعیت و امکانات رفاهی محیط خوابگاه و اتاق های دانشجویان، میزان تراکم دانشجویان در اتاق ها، شرایط بهداشتی در دوران کووید و ... بیان کرد.
وی همچنین اعلام کرد: این بازدید امشب سرآغاز حضور میدانی معاونان دانشجویی فرهنگی سایر دانشکده ها از محیط خوابگاه است که به یاری خداوند به صورت دوره ای صورت خواهد گرفت.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با مهم خواندن این برنامه ها، گفت: در طی این دیدارها معاونان از نزدیک شاهد وضعیت زندگی، امکانات رفاهی، ورزشی، فرهنگی و ... مستقر در محیط خواهند بود و با شنیدن مشکلات دانشجویان، می توان با هم افزایی راه حلی برای بخشی از مشکلات مطروحه یافت و مواردی که به معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه مربوط می شود را با پیگیری و همکاری یکدیگر، مرتفع خواهیم کرد.
دکتر صادقیان در پایان از همه معاونان دانشجویی فرهنگی دانشکده ها دعوت کرد با حضور مستمر خود در محیط خوابگاه ها و اماکن دانشجویی و نظارت و بررسی مسائل، بتوانیم شاهد ارتقای سطح زندگی دانشجویان نخبه کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران باشیم.
دکتر برازنده با قدردانی از برگزاری این بازدید، گفت: دیدار رو در رو و از نزدیک محل زندگی دانشجویان خوابگاهی امری لازم است که همه معاونان دانشجویی فرهنگی دانشکده ها این برنامه را داشته باشند.
وی با اعلام اینکه در این بازدیدها حس ما به دانشجویان نزدیکتر می شود، گفت: پس از این دیدارها، وقتی دانشجویان در دانشکده از مشکلاتشان در خوابگاه ها می گویند، بهتر می شود آنها را درک کرد.
دکتر برازنده با بیان اینکه، برای آگاهی و حل مشکلات دانشجویان، هم ارتباط نزدیکتری لازم است و هم زمان بیشتر؛ تصریح کرد: جرقه اولیه این موضوع زده شده و دانشجویان می دانند که ما هستیم و پیگیر مشکلات خواهیم بود، ولی این زمانی موثر خواهد بود که در ادامه، نشست هایی هم در دانشکده با اطلاع قبلی داشته باشیم و دانشجویان حضور بیشتری داشته باشند و درد و دل های خودشان را بیان کنند.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده داروسازی درپایان با ابراز رضایت از این دیدار، گفت: این بازدیدها بسیار ضروری است و دانشجویان نیز بر خلاف تصور ما خیلی ارتباط خوبی با ما در خوابگاه برقرار کردند.
همچنین، دکتر حاجی بابایی نیز پس از دیدار با دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی که در مجتمع کوی دانشگاه سکونت دارند و شنیدن مشکلات آنان، گفت: نیاز بود که از نزدیک از محیط خوابگاهی دانشجویان و وضعیت اتاق ها و امکانات رفاهی آنان، بازدید میدانی داشته باشیم و یک تعامل بدون واسطه و با یک ارتباط مستقیم، در جریان مشکلاتشان قرار بگیریم.
وی با بیان اینکه دانشجویان مشکلات خودشان را مطرح کنند، گفت: در این بازدید با چند نفر از دانشجویان پرستاری صحبت کردیم و مسایل و مشکلاتی مطرح شد که از آنان خواستیم اگر پیشنهاد یا انتقادی دارند، ما را در جریان بگذارند و امیدوار هستیم با ادامه این نظارت و پایش ها و همچنین ترتیب اثر دادن پیشنهادهای دانشجویان، قدم های مثبتی در راستای بهبود وضعیت دانشجویان ساکن خوابگاه ها برداریم.
دکتر روح الهی نیز که به تازگی سرپرستی مدیریت امور خوابگاه ها را برعهده گرفته است، درپایان با تأکید بر همگن سازی دانشجویان در اتاق ها گفت: به عقیده بنده دانشجویان از لحاظ مقطع، رشته و سال ورودی در اتاق ها قرار بگیرند به مراتب شرایط بهتری خواهند داشت.
وی همچنین گفت: در برخی از طبقات خوابگاه نیاز به تعویض اجاق گاز مشاهده شد که به دلیل مسایل ایمنی این کار نیز در دستور کار قرار دارد.
درپایان، حاضران از خانه فرهنگ کوی و امکاناتی که برای استفاده دانشجویان در این مکان تدارک دیده شده است، دیدن کردند.

کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *