برگزاری جلسه کارگروه پدافند زیستی استان تهران در معاونت بهداشت دانشگاه
دکتر اولیائی منش رئیس کارگروه پدافند زیستی استان تهران بر اهمیت ارتباطات بینبخشی در بهبود کارایی نظام سلامت کشور و استفاده از ظرفیت عضویت سازمانها، ادارات دولتی و سایر نهادهای دخیل در امر سلامت در این کارگروه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز دوشنبه 6 تیر 1401 اولین جلسه کارگروه پدافند زیستی استان تهران در سال 1401 به ریاست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حضور اعضای کارگروه برگزار شد.
در این جلسه دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه و رییس کارگروه پدافند زیستی استان تهران ضمن اشاره به اهمیت ارتباطات بینبخشی در بهبود کارایی نظام سلامت کشور، بر نقش و جایگاه این کارگروه –که از ظرفیت عضویت تمام سازمانها، ادارات دولتی و نهادهای دخیل در امر سلامت برخوردار است- تاکید کرد. ایشان همچنین استفاده از روش علمی و استاندارد در احصاء و اولویت بندی تهدیدات زیستی (به عنوان یکی از وظایف این کارگروه) را ضروری دانست.
دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت ضمن اشاره به اهمیت موضوع پدافند غیرعامل و آمادگیهای لازم برای مقابله با تهدیدات زیستی، بر ضرورت حضور نماینده مطلع و دایم دستگاههای عضو کارگروه به منظور پیگیری مستمر مصوبات جلسات تاکید کرد.
در ادامه پروین جانانی رئیس گروه مدیریت خطر بلایا و پدافند غیرعامل معاونت بهداشت اجراییسازی «نظام عملیاتی پدافند زیستی کشور» را تبیین و با اشاره به مبانی استنادی آن، وظایف دستگاههای اجرایی را در پیشبرد برنامههای ذیربط بیان کرد.
دکتر محمد کریمینیا کارشناس ارشد پدافند غیرعامل کشور توضیحاتی در مورد نظام عملیاتی پدافند زیستی و تهدیدات پیشرو، لزوم افزایش آمادگی دستگاهها برای مقابله با تهدیدات و پاسخ مناسب و بهموقع از طریق برگزاری تمرین و رزمایش بیان کرد.
با توجه به گزارش مواردی از ابتلا و مرگ بیماری تب خونریزیدهنده کریمه-کنگو (CCHF)، هاری، حیوان گزیدگی و طغیان بیماری وبا در مناطقی از کشور و از سوی دیگر مناسبتهای مذهبی و ورزشی پیشرو، در مورد این بیماریها -به عنوان تهدیدات زیستی مهم و دارای اولویت کشور- و وظایف دستگاههای عضو کارگروه در کنترل آنها نکات لازم توسط دکتر علی نیکفرجام مدیر گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت بیان شد.
نظر دهید