ویژه برنامه های گرامیداشت دهه کرامت
برگزاری مسابقه آشپزی ویژه کارکنان مرکز آموزشی درمانی بهارلو
در هفتمین روز از دهه کرامت مسابقه آشپزی در دو رشته غذا و کیک و شیرینی در بیمارستان بهارلو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، متن لوح تقدیر به شرح زیر است؛ روز شنبه ششم خرداد، مسابقه آشپزی با حضور یازده شرکت کننده در دو رشته غذا و کیک و شیرینی در سالن غذاخوری کارکنان برگزار شد.
در این مسابقه شرکت کنندگان براساس امتیاز کسب شده از سوی سمانه محسن آبادی، کارشناس مسئول تغذیه، منوچهر حق گو، سرآشپز، موسی مهرآوران، کمک بهیار و سه نفر از حاضران در سالن به عنوان نماینده حاضرین، داوری شدند. برگزیدگان مسابقه آشپزی به شرح زیر است؛
- معصومه غفاری نیک در رشته غذا با کسب امتیاز 20 از 20
- سمیه قدرتی در رشته غذا با کسب امتیاز 18.6 از 20
- فاطمه سادات ابراهیمی در رشته کیک و شیرینی با کسب امتیاز 19 از 20
- امیر پارسائیان در رشته کیک و شیرینی با کسب امتیاز 19 از 20
نظر دهید