بیست و پنجمین جلسه شورای فصلی معاونان بین الملل گروه های آموزشی و بیمارستان های تابعه دانشکده پزشکی برگزار شد
با تاکید بر توانمندسازی بین المللی اعضای هیئت علمی، بیست و پنجمین جلسه شورای فصلی معاونان بین الملل گروه های آموزشی و بیمارستان ها برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، این نشست بعدازظهر سه شنبه 30 شهریور ماه به صورت هیبریدی (حضوری و مجازی) با حضور دکترمحمدتقی بیگ محمدی رئیس جدید دانشکده پزشکی، دکتر رامین کردی معاون بینالملل دانشگاه، دکتر نیما رضایی معاون بینالملل دانشکده، دکترامینیان رئیس دانشکده پزشکی پردیس بینالملل و معاونت بینالملل دانشگاه و معاونین بینالملل گروه ها و بیمارستان های تابعه در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر رضایی ضمن خیر مقدم به حاضران و تبریک به دکتر بیگ محمدی و تشکر از زحمات دکتر نفیسی گفت: در حکم رئیس جدید دانشکده پزشکی به مسئله بینالمللی سازی دانشکده تأکید و توجه ویژه ای شده است و امیدواریم شاهد توفیقات بیش از پیش دانشکده در عرصه بینالملل باشیم.
وی در ادامه ضایعه درگذشت دکتر مریم خوشنویس عضو هیت علمی دانشکده پزشکی را به همسر ایشان دکتر علی بزرگی معاون بینالملل گروه قلب و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران تسلیت گفت.
دکتر رضایی ضمن تشکر از معاونین بینالملل گروههای آموزشی و بیمارستان ها، اظهار داشت: در صورت ابقا در این سمت خدمتگزار دانشکده خواهم بود و اگر قرار بر پایان همکاری باشد از زحمات تمام همکاران و معاونین در این سالها سپاسگزارم.
در ادامه دکتر کردی معاون بینالملل دانشگاه، ضمن تبریک به دکتر بیک محمدی، افزود: امیدوارم در این مسئولیت نیز مانند مسئولیت های گذشته بویژه در پاندمی کووید موفق باشید و در کسوت ریاست دانشکده پزشکی نیز بدرخشید.
وی با اشاره به روند دانشگاه در عرصه بینالملل گفت: در حال حاضر حضور دانشگاه در بخش های بینالمللی، در دوسته دنیا و کشورهای همسایه قابل دسته بندی است، ما در یک رقابت تنگاتنگ با کشورهای همسایه هستیم که توسعه و تقویت حضور نیازمند عزم جدی در دیپلماسی علمی است و آینده بینالمللی دانشگاه به نحوه فعالیت در 5 یا 6 سال آینده بستگی دارد.
وی با بیان این که دید خوبی نسبت به دانشگاه در میان کشورهای همسایه وجود دارد، افزود: دانشگاه و بویژه دانشکده پزشکی اگر محکم و جدی نباشد ممکن است از دور رقابت خارج شود.
دکتر کردی گفت: دانشکده پزشکی 50 درصد دانشگاه و در برخی حوزه ها بیش از 50 درصد دانشگاه است و با توجه به این که بینالمللی سازی چرخ پنجم توسعه است باید با برنامه ریزی و هدف دار، بویژه در جذب دانشجویان نخبه منطقه پیش برویم.
دکتر رضایی با تأکید بر جذب بهترین های منطقه در دانشگاه، تصریح کرد: صرفا جذب مهم نیست بلکه ما باید تمام تلاشمان را به کار بگیریم برای این که دانشجویان بینالمللی به عنوان سفیر خوب و بهترین مبلغ برای دانشگاه و ایران به کشور خود بازگردند، از این رو حفظ ارتباط با دانش آموختگان خارجی بسیار مهم است.
خانم انصاری کارشناس مسئول روابط دانشگاهی و امور بینالملل در خصوص آخرین آپدیت های برنامههای دفتر مدیریت توانمند سازی بینالمللی نیروی انسانی گزارشی از فرصت مطالعاتی خارج از کشور اعضای هیات علمی، همایش های خارج از کشور، سفرهای برنامه ریزی شده خارج از کشور، ماموریت های خارج از کشور، تکمیل فرم پرسشنامه توانمندی های بینالمللی اعضای هیات علمی دانشگاه و ایجاد بانک اطلاعاتی از توانمندی های بینالمللی اعضای هیات علمی در عرصه های آموزشی و علمی، روال ارائه تسهیلات سفرهای علمی، برگزاری دورههای آموزشی ارائه داد.
وی از افزایش سقف پرداختی های مربوط به سفرهای مطالعاتی خبر داد و گفت: حداکثر پرداختی برای فرصت مطالعاتی به 200 میلیون تومان و شرکت در کنگره ها 20 میلیون تومان است که سالانه حدود 100 نفر از طریق دانشگاه در کنگره های علمی و متوسط 16 نفر در دورههای فرصت مطالعاتی و شرکت میکنند که با استانداردهای دانشگاه های برتر دنیا فاصله دارد.
در ادامه دکتر کردی گفت: ایده آل ما این است که 80 درصد اعضای هیات علمی طی 7 یا 8 سال یکبار به فرصت مطالعاتی بروند. که نیازمند حمایت مسئولان است.
در ادامه معاونین بینالملل گروههای آموزشی و بیمارستانها نقطه نظرات و سؤالات خود را مطرح کردند.
دکتر بیگ محمدی در این جلسه سؤالاتی در خصوص شاخصهای بینالمللی دانشکده، حضور اساتید خارجی برای برگزاری دورههای موردنیاز علمی، جذب اساتید خارجی و... مطرح و بر شفافسازی پرداختی به اساتید حقالتدریس تأکید کرد و گفت: هیچ حقی نباید از اساتید تضییع گردد و در اولین فرصت حقوق طبق قرارداد پرداخت شود.
در پایان دکتر رضایی از معاونین درخواست کرد تا آموزشهای موردنیاز و مرتبط با توانمندسازی اعضای هیئتعلمی را حتی اگر استاد خاصی مدنظر دارند با ذکر نام مدرس به معاونت بینالملل دانشکده اعلام کنند.
نظر دهید