توصیه های کارشناس تغذیه بیمارستان فارابی درباره تاثیر تغذیه بر زندگی سالم در دوران کرونا
فاطمه شاکری، کارشناس تغذیه بیمارستان فارابی به مناسبت هفته سلامت مطالبی را درباره شیوه زندگی سالم و تاثیر آن روی کووید-19 با تاکید بر چاقی به عنوان عامل وخامت این بیماری مطرح کرد. وی گفت: در شرایط فعلی با توجه به فاصله گذاری اجتماعی و خانه نشینی برای شکستن زنجیره انتقال کرونا، بسیاری از افراد نگران افزایش وزن خود هستند. افزایش وزنی که نتیجه کاهش فعالیت های فیزیکی و افزایش مصرف تنقلات است. همین افزایش وزن و چاقی می تواند از عوامل مهم بیماری های غیر واگیردار مانند دیابت و پرفشاری خون باشد. این بیماری ها همچنین می تواند افراد را مستعد ابتلا به بیماری های خطرناکی مانند کووید-19 کرده و بدن را در این شرایط آسیب پذیرتر کنند. وی در ادامه به نکاتی درباره اهمیت تغذیه و رژیم غذایی مناسب در همه گیری کرونا اشاره کرد.
نظر دهید