حضور دانشجویان در هفتمین نشست منطقه ای مجمع جهانی سلامت؛ تجربه ای لذت بخش

به منظور هماهنگی و پاسخگویی به سوالات احتمالی دانشجویان، اعضای کمیته دانشجویی هفتمین نشست منطقه ای مجمع جهانی سلامت با رییس و دبیر این نشست دیدار کردند.

گالری عکس

در ابتدا دکتر امیر حسین تکیان با بیان جزئیات برنامه ها و اهمیت برگزاری هفتمین نشست منطقه ای مجمع جهانی سلامت به میزبانی ایران و دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: نشست منطقه ای مجمع جهانی سلامت، با حضور 72 سخنران داخلی، 86 سخنران خارجی و 131 میهمان خارجی از 42 کشور جهان در جزیره کیش برگزار می شود و این نشست اکنون به نوعی تبدیل به داووس سلامت شده است به عبارت دیگر این نشست، صدای حوزه سلامت کشور خواهد بود.
وی با بیان اینکه در این نشست از سه سند ملی (گزارش لنست، سند تروما و سند جهانی همه گیری چاقی) برای نخستین بار رونمایی خواهد شد، تصریح کرد: بر اساس گواهی صاحب نظران، این نشست با چنین ماهیتی برای نخستین بار در حال برگزاری است.
دبیر هفتمین نشست منطقه ای مجمع جهانی سلامت 2019، از برگزاری دو ماراتن به یاد قربانیان سیل کشور خبر داد و گفت: در تلاشیم تا دانشجویان در تمامی پانل ها حضور فعال داشته باشند. همچنین تلاش می کنیم تا حمایت های لازم برای بحث و تبادل نظر مجمع پیمان گروه هشت در مورد اساسنامه پیشنهادی تشکیل شبکه دانشجویی صورت گیرد.
دکتر تکیان، حضور پرشمار دانشجویان از دانشگاه های مختلف کشور را موجب افتخار خواند و تاکید کرد: این همایش دستاوردهای مختلفی برای کشور خواهد داشت اما مهم ترین این دستاوردها ایجاد فرصت برای همکاری های بین المللی و ایجاد فرصت برای دانشجویان برای کسب تجربه به منظور ادامه مسیر و دستیابی به خود باوری این راهبران آینده سلامت خواهد بود.
وی به زحمات 2 ساله بخش اجرایی برای برگزاری آبرومند این همایش اشاره کرد و گفت: در این 2 سال، تلاطم های بسیاری رخ داده و افراد زیادی از مسئولیت های خود جابه جا شده اند اما تیم اجرایی توانست این مشکلات را سپری نماید و در واقع درس های راهبری فراوانی  در این همایش نهفته بود. امیدوارم روزهای دشوار به زودی سپری شود و ایران عزیز بتواند از دستاوردهای بلند مدت ایجاد شده توسط این گردهمایی بزرگ بین المللی برخوردار گردد.

تجربیات ارزشمند بخش دانشجویی
در ادامه دکتر جعفریان، رییس بین المللی مجمع جهانی سلامت 2019، برگزاری نشست دانشجویی  دراندازه های فعلی را بیش از حد انتظار توصیف کرد و گفت: حضور دانشجویان در ابتدا به منظور کمک در اجرای برخی از برنامه ها مطرح شد اما در جلسات بعدی، پیشنهاداتی از سوی نمایندگان دانشجویان عنوان شد که فراتر از انتظار ما بود و امروز معتقدم صرف نظر از نتیجه، این نشست، تجربیات بسیار ارزشمندی برای ما و دانشجویان در برخواهد داشت.
وی فعالیت دانشجویان در اجرای چنین نشستی را منشا خیر برای آینده حوزه سلامت دانست و تاکید کرد: حضور در چنین برنامه هایی کمک می کند تا دید تک بعدی که از آفات حوزه سلامت است، از بین برود و فرصتی است تا بتوانیم  از مناسبات سلامت جهان بهره برداری مطلوب نماییم.
دکتر جعفریان در ادامه دانشجویان حاضر در این نشست را نماینده جامعه ایرانی و نشان دهنده کاراکتر یک فرد ایرانی خواند و از آنها خواست تا در حد نام والای دانشگاه علوم پزشکی تهران ظاهر شوند و گفت: این همایش فرصتی مغتنم برای مقابله با تبلیغات منفی علیه ایران است.
رییس بین المللی مجمع جهانی سلامت 2019، افزود: ایران تفاوت چندانی با دیگر کشورهای دنیا ندارد و ظرفیت های دانشجوی ایرانی نیز کمتر از دانشجویان خارجی نیست. قطعا کشور با مشکلات بسیاری دست به گریبان است اما تصور نکنید که در نقاط دیگر دنیا همه چیز بر روال است از این رو واقع بین باشید و خود را باور کنید.
وی پشتکار و توانمندی دانشجویان ایرانی را موجب علاقمندی کشورهای دیگر برای جذب دانشجویان ایرانی خواند و گفت: خودباوری داشته باشید و بدانید بسیاری از دانشگاه ها علاقمند به جذب دانشجویان ایرانی هستند. از سوی دیگر مهمان نوازی خود را نشان دهید چرا که علاقمند هستیم افراد با خاطرات خوش از ایران بروند.
دکتر جعفریان از دانشجویان خواست تا در پانل ها مشارکت فعال داشته باشند و این مشارکت را موجب نشاط در همایش دانست و گفت: در صورتی که از موضوعات پانل اطلاعات کافی دارید در آن مشارکت فعال داشته باشید و از طرح سوالات و نقطه نظرات خود نهراسید.
رییس دفتر منطقه ای مجمع جهانی سلامت 2019، تحمل زحمات این نشست را برای بخش دانشجویی موجب کسب تجربه عنوان کرد و اظهار داشت: معتقدم چیزی در دنیا وجود ندارد که برای آن وقت و انرژی لازم را بگذاریم و نتیجه آن را نبینیم. افرادی موثرترند که تجربیات بیشتری کسب کرده اند لذا قطعا توانمندی ها و قابلیت هایی به شما اضافه می شود که در زندگی کاربردهای زیادی خواهد داشت.
وی در پایان از زحمات دانشجویان قدردانی کرد و همکاری با آنها را بسیار لذت بخش دانست و تصریح کرد: اینکه بتوانیم با آسودگی خیال در کنار دانشجویان، فعالیتی در سطح بین المللی داشته باشیم، بسیار لذت بخش است.

فرصت ارزشمند دانشجویی
دکتر پوریا روز رخ، دبیر بخش دانشجویی هفتمین نشست منطقه ای مجمع جهانی سلامت گفت: تیم دانشجویی، آمادگی کامل برای برگزاری این نشست را دارد و توضیحات لازم به آنها ارائه شده است.
وی ضمن قدردانی از دکتر جعفریان برای فراهم سازی این فرصت گفت: درک می کنیم که چه فرصت ارزشمندی در اختیار بخش دانشجویی قرار گرفته است و این فرصت شاید هرگز خارج از دانشگاه علوم پزشکی تهران فراهم نمی شد.

خبر: نسیم قرائیان
عکس: جمشید ربیعی

نسیم  قرائیان
تهیه کننده:

نسیم قرائیان