دکتر بیگ محمدی: ارتباط مؤثر و پویا بین علوم پایه و بالینی دغدغه اصلی ما است

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه تاکید کرد: در سال 1401 برای توانمندسازی و ایجاد انگیزه و امید برای اساتید و دانشجویان برنامه داریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر محمدتقی بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه در حاشیه دیدار نوروزی که 7 فروردین 1401 با حضور وزیر بهداشت، رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی برگزار شد، گفت: در سال 1400 یک فرصت شش‌ماهه‌ای با تغییر مدیریتی وسیعی که در سطح دانشگاه انجام شده بود در دانشکده داشتیم. بخشی از کاری که انجام دادیم به عبارتی حفظ فعالیت‌هایی بود که داشت صورت می‌گرفت و ارتقای کیفی کارهایی که باید انجام می‌شد، از جمله؛ آنچه که اعضای هیئت‌علمی ما معمولاً نسبت به آن حساس هستند مسئله‌ی ارتقای آنها بود که سرعت بیشتری به آن داده شد و خوشبختانه موفق شدیم که عملاً کار بررسی ارتقای اعضای هیئت‌علمی را به‌روزرسانی کنیم.
وی ادامه داد: برنامه‌هایی را برای فعالیت‌های گروه‌های بالینی و علوم پایه آماده کردیم. ازجمله برنامه‌های جدی که دنبال می‌کنیم مسئله‌ی ارتباط بین علوم پایه و بالین است که محورهای اصلی آن را مشخص کردیم و در برخی از حوزه‌ها استارت آن را زده‌ایم و مذاکراتی را با بیمارستان‌ها و گروه‌های بالینی و پایه مختلف شروع کرده‌ایم. 
دکتر بیگ محمدی با اشاره به اینکه در این فرصت مغتنم از همه گروه‌هایی که علاقه‌مند هستند دراین‌ارتباط، دعوت می‌کنیم؛ افزود: ما آمادگی این را داریم که هر نوع نیازی از جمله؛ بودجه، پشتیبانی و ... که لازم داشتند را آماده کنیم تا بتوانیم در دانشکده ارتباط علوم پایه و بالین را بهتر کنیم.
رئیس دانشکده پزشکی تصریح کرد: فعالیت‌های گسترده‌ای را روی خود علوم پایه داشتیم برای اینکه کمک کنیم که فعالیت‌های پویاتری داشته باشند تا در دانشکده گروه علوم پایه‌ای فعال‌تر نسبت به گذشته داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در موضوع ارزشیابی‌ها هم ورود پیدا کرده‌ایم؛ یادآور شد: مخصوصاً دررابطه‌با دانشجویان مقاطع بالاتر این کار را شروع کردیم البته با محوریت خود دانشجویان تا وضعیت آموزشی و فعالیت بهتری را داشته باشند و اما کیفیت آموزشی را هم به‌این‌ترتیب افزایش می‌دهیم و مشکلاتی که گروه‌های آموزشی در بیمارستان‌ها دارند را تلاش می‌کنیم تا جایی که امکان دارد برطرف کنیم.   
دکتر بیگ محمدی با اشاره به اینکه در سال 1401 هم بخشی از کارهایمان ارتقا دادن همین فعالیت‌هاست که شروع کرده‌ایم؛ خاطرنشان کرد: یک سری نواقصی وجود دارد که باید تمرکز خاصی روی خود اعضای هیئت‌علمی دررابطه‌با توانمندسازی و فعال‌تر کردن و ایجاد انگیزه و امید در برنامه‌ها است که بحث‌های اولیه صورت‌گرفته و طراحی‌هایی برای این موضوع وجود دارد که در دست بررسی است. مقدمات و ابزارهای آن را برای تک‌تک عزیزان آماده می‌کنم و امیدوارم که بتوانیم آنها را به انجام برسانیم. 
در سال 1401 تغییرات جدی را دررابطه‌با وضعیت انگیزشی و حتی مادی اعضای هیئت‌علمی در نظر داریم پیگیری کنیم. در ارتباط بین دانشجو و استاد هم باید فعال‌تر حرکت و کمک کنیم تا انگیزه‌ها را به‌منظور توانمندسازی اساتید بالاتر ببریم. یک برنامه خاصی دررابطه‌با اساتید بازنشسته و پیش‌کسوت دانشگاه هم داریم که امیدوار هستم در شش‌ماهه اول بتوانیم این کار را نهایی کنیم. 
 
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *