پنجمین جلسه کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401

دکتر سید علی دهقان منشادی: مصرف بهینه حامل‌های انرژی راهبرد مهمی در عبور از بحران برق امسال است

رئیس مجتمع در جلسه این هفته کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با محوریت ایمن‌سازی سازه‌ها و تجهیزات بر همکاری کامل واحدها در پیاده سازی برنامه های ایمن سازی و مصرف بهینه برق تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) پنجمین جلسه کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایای مجتمع در محور ایمن‌سازی سازه‌ها و تجهیزات بیمارستانی چهارشنبه 22 تیرماه 1401 و با حضور دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، مهندس محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، فریده اسدزاده دبیر کمیته بحران و مدیران و کارشناسان معاونت‌های مجتمع در سالن شورای ریاست برگزار شد.

دکتر دهقان در این جلسه با اشاره به الزام دریافت تاییدیه ایمنی آسانسورها و سیستم اطفاء حریق از سازمان‌های استاندارد و آتش‌نشانی در تمدید پروانه فعالیت بیمارستان‌ها گفت: موضوع ایمن‌سازی ساختمان‌ها و تجهیزات بیمارستانی به جد از سوی وزارت متبوع و مراجع قضائی در حال پیگیری بوده و در صدر برنامه‌های مجتمع است. همه واحدها باید در این خصوص همکاری کنند و مراکز تحقیقاتی هم از این امر مستثنا نیستند. روسای امور عمومی ساختمان‌ها باید هرچه سریع‌تر برای تعیین تکلیف اموال اسقاط و مازاد مراکز تحقیقاتی و باز کردن مسیرهای خروج اضطراری اقدام کنند.

رئیس مجتمع بر صرفه‌جویی مصرف برق در تمامی حوزه‌ها تاکید و اعلام کرد: پس از اعلام بحران برق در ابتدای سال جاری از سوی وزارت نیرو با تلاش مدیریت دفتر فنی مجتمع باهدف بهبود مدیریت مصرف حامل‌های انرژی در بیمارستان یک سری اقدامات زیرساختی اعم از تقویت پست های برق مجتمع انجام شد و خوشبختانه تا امروز مشکلی نداشتیم ولی نحوه مصرف کارکنان در ادامه مسیر بسیار مهم است تا بتوانیم به‌خوبی از این بحران عبور کنیم.

دکتر اورندی در این جلسه با اشاره به برگزاری منظم جلسات کمیته بحران مجتمع در راستای ایمن‌سازی ساختمان‌ها و تجهیزات از تلاش‌های انجام‌شده در این حوزه قدردانی کرد و گفت: پیگیری مصوبات کمیته هم‌زمان در معاونت‌های پشتیبانی و درمان مجتمع با جدیت و مستمر ادامه دارد و امیدوارم با همکاری همه گروه ها، برنامه‌های پیش‌بینی‌شده باقدرت در بازه‌های زمانی تعیین‌شده انجام شود.

مهندس سورکی حل‌وفصل مسائل مربوط به نقایص فنی را قابل‌طرح در جلسات تخصصی‌تر دانست و گفت: بهتر است در جلسه کمیته بحران با رویکرد مدیریتی برای پیشبرد سریع برنامه‌های عملیاتی ایمن‌سازی مجتمع رهیافت‌های لازم را با همفکری اعضا اتخاذ کنیم. یکی از اقدامات مهم، باز کردن مسیر پله‌های خروج اضطراری و دسترسی آن‌ها به فضای باز یا پشت‌بام ساختمان هاست. همه‌کارهای قابل انجام در بحث ایمن‌سازی باید با قید فوریت انجام شود و همکاری تمامی واحدها در این خصوص الزامی است. اصلاح و ایمن‌سازی فضای اورژانس با توجه به اهمیت از اولویت‌های مجتمع و پس از طی مراحل قانونی لازم‌الاجراست.

مهندس رضا قدیم خانی در خصوص اقدامات مدیریت دفتر فنی مجتمع در تأمین منابع ذخایر آب شرب مجتمع، مراحل پیشرفت راه‌اندازی سیستم قطع خودکار گاز ورودی و تامین یو پی اس موردنیاز و ... توضیحاتی داد.

وی در خصوص مصرف بهینه برق در واحدها یادآور شد: طبق دستورالعمل وزارت نیرو دمای اسپلیت ها باید روی 25 درجه گذاشته شود و دقت شود دستگاه‌های سرمایشی در ابتدای صبح و روزهای تعطیل خاموش شوند.

فریده اسد زاده در جلسه این هفته گزارشی از روند پیشرفت مصوبات جلسات پیشین و بازخوردهایی از بازدیدهای محیطی انجام‌شده ارائه کرد و در خصوص تاکید مدیریت حوادث دانشگاه مبنی بر تعیین کد عملیات سایبری و راه‌اندازی سیستم نظارت مداربسته در تأسیسات بیمارستان‌ها توضیحاتی داد.

 

نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *