• تاریخ انتشار : 1399/08/28 - 15:59
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 610
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دکتر سید علی قاسمی: تقویت ارتباط عاطفی در خانواده، یکی از بهترین راهکارهای کاهش آسیب‌های فضای مجازی در زندگی واقعی است

به همت مدیریت هم‌اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جلسه مجازی هم‌اندیشی استادان با موضوع «ضرورت آگاهی والدین از رویکرد رسانه‌ها در عصر حاضر» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، جلسه مجازی هم‌اندیشی با موضوع «ضرورت آگاهی والدین از رویکرد رسانه‌ها در عصر حاضر» از ساعت 10 روز سه‌شنبه 27 آبان 99 با شرکت قریب 90 تن از استادان دانشگاه بر بستر سامانه اسکای روم دفتر نهاد برگزار شد.

در این جلسه، سید علی قاسمی، روانشناس، مربی بین‌المللی و عضو هیئت‌علمی موسسه ویلیام گلسر، ضمن تعریف «تربیت» گفت: تربیت، فرآیندی منظم و مستمر است که هدف آن هدایت رشد جسمانی و روانی، یا به‌طورکلی رشد همه‌جانبه شخصیت پرورش یابندگان در جهت کسب و درک معارف بشری و هنجارهای موردپذیرش جامعه و نیز کمک به شکوفا شدن استعدادهای آن‌هاست.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین عناصر محیطی تأثیرگذار بر تربیت و شکل‌گیری الگوهای رفتاری انسان‌ها، فضای مجازی و رسانه‌ها هستند و امروز، مهم‌ترین تغییر دنیای معاصر که شالوده تغییرهای آینده جهان را می‌سازد، رقابتی شدن دنیای واقعی و دنیای مجازی است.

وی ضمن ارائه آمارهای در خصوص دسترسی مردم ایران به اینترنت و شبکه‌های مجازی، ابراز داشت: در سال 1396 بیش از 56 میلیون تن از مردم ایران به شبکه اینترنت دسترسی داشتند؛ همچنین ایران با بیش از 20 میلیون کاربر در اینستاگرام، صاحب رتبه هفتم استفاده از این شبکه اجتماعی در دنیا است.

رئیس گروه روانشناسی مثبت انجمن روانشناسی تربیتی ایران، «والدین»، «ژنتیک» و «محیط» را سه عامل مؤثر بر شکل‌گیری شخصیت انسان معرفی کرد و گفت: تنها چیزی که محیط به انسان می‌دهد، صرفاٌ اطلاعات است، رسانه‌ها به فرزندان ما اطلاعات می‌دهند، ما هم باید به آن‌ها اطلاعات بدهیم.

وی افزود: زمانی کنترل اوضاع را در دست می‌گیرید که از کنترل کردن فرزندتان دست‌بردارید؛ در روابطمان با دیگران وقتی از زور و اجبار استفاده می‌کنیم، فقط می‌توانیم به‌طور موقت فعالیت‌های آن‌ها را کنترل کنیم ولی هرگز نمی‌توانیم افکار آن‌ها را تحت کنترل درآوریم.

دکتر قاسمی در خاتمه با بیان اینکه رابطه عاطفی خوب دارای سه مؤلفه «دوستانه»، «منصفانه» و «قاطعانه» است؛ گفت: به اصل مهم اعتماد در روابط بین خود و فرزندتان توجه جدی داشته باشید زیرا تقویت ارتباط عاطفی در خانواده یکی از بهترین راهکارهای کاهش آسیب‌های فضای مجازی در زندگی واقعی است.

  • گروه خبری : دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 163877
میر حامد  حسینی
تهیه کننده:

میر حامد حسینی

صوت ها

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *