هشتمین جشن یکپارچه دانش آموختگان برگزار می شود

دکتر سیداحمدیان: برگزاری جشن یکپارچه موجب آشنایی بیشتر دانشجویان با یکدیگر و مجموعه دانشگاه می شود

دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان، جذب منابع مالی از طریق اساتید دانشکده ها، شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی را برای باشکوه تر برگزار کردن این جشن ضروری دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دکتر سیدمحمدضا سیداحمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان، در نخستین جلسه هم اندیشی برگزاری هشتمین جشن یکپارچه دانش آموختگان با دانشجویان و نمایندگان دانشکده های دانشگاه که دوشنبه 30  خرداد ماه 1401 با حضور مسئولین و کارشناسان دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده های تابعه و جمعی از دانشجویان در سالن اجتماعات این دفترتشکیل شد، ضمن گرامی داشتن یاد استاد بهادری گفت: پس از تاسیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشگاه، دفاتر مشابه در دانشکده های تابعه نیز تاسیس و در راستای اهداف این دفتر فعالیت های خود را آغاز کردند تا پل ارتباطی باشند بین دانش آموختگان مقاطع مختلف و این دفتر و متعاقب آن  برگزاری گردهمایی های دانش آموختگان گروه های مختلف که با همکاری این دفتر صورت گرفته و می گیرد.
وی افزود: نخبه ترین فرزندان کشور از دانشگاه علوم پزشکی تهران برای خدمت به همنوعان خود فارغ التحصیل شده اند و با برگزاری جشن یکپارچه پایان فارغ التحصیلی و آغاز خدمت خود را جشن می گیرند و این مهم جز با مشارکت خود دانشجویان محقق نخواهد شد.
دکتر سیداحمدیان در خصوص برنامه های نهایی این جشن گفت: در این جشن دو بخش رسمی و غیر رسمی برگزار می شود، در برنامه رسمی سخنرانی، معرفی و اهدا جوایز به برگزیدگان و قرائت سوگندنامه و در بخش غیر رسمی اجرای موسیقی و برنامه ها ی شاد و مفرح تدارک دیده شده است.
دکتر سیداحمدیان ادامه داد: امسال نیز همانند سال های گذشته هر کمیته مسئولیتی را بر عهده می گیرد. من از مسئولین دفاتر دانشکده ها می خواهم در اسرع وقت لیست دانش آموختگان و استادان برتر را به دفتر ارتباط با دانش آموختگان برسانند تا بتوانیم لوحهای تقدیر آنها را فراهم کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت بالای اطلاع رسانی به دانش آموختگان یعنی مطلع بودن فارغ التحصیلان از برگزاری جشن یکپارچه، بهتر است انواع اطلاع رسانی را بکار بگیریم تا درصد بیشتری مطلع شده و ثبت نام کنند، وی گفت: اطلاع رسانی به صورت نصب پوستر و استند و بنر در تمامی دانشکده ها انجام می شود اما اطلاع رسانی و تبلیغات به صورت آبشاری از طریق خود دانشجویان در گروه ها و تشکل های دانشجویی و دوستی خود و حتی خوابگاه ها نیز تاثیر زیادی دارد.

فریبا  مقدم
تهیه کننده:

فریبا مقدم

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *