• تاریخ انتشار : 1401/05/30 - 10:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 686
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح شد

دکتر قناعتی: حیات دانشگاه در گرو حرکت مطلق علمی است

در نشست هیات رئیسه دانشگاه،‌ گزارش ارزشیابی گروه آموزشی پزشکی هسته ای و گزارش برنامه چهار ساله دانشکده توانبخشی، ارائه و برضرورت حرکت بر اساس علم و آگاهی تاکید شد.

نشست هیات رئیسه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی، رییس دانشگاه، در نشست هیات رئیسه که روز یکشنبه 30 مرداد ماه 1401 در سالن شورا برگزار شد، گفت: آگاهی علمی و حرکت علمی مطلق، موضوعی بسیار مهم و حیاتی برای مدیریت است و باید هر قدمی که برمی داریم، بر اساس یافته های متقن علمی و استراتژیک باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه هر قدمی که برمی داریم باید بر اساس داده های علمی باشد، تصریح کرد: باید از داشته ها استفاده کنیم و قدر شرایط را بدانیم.

دکتر قناعتی، گذراندن دوره مدیریتی MBA را برای همه مدیران ضروری دانست و گفت: روز سه شنبه اولین دوره MBA در رامسر برگزار می شود و افرادی که این دوره را نگذرانند در مدیریت نخواهند بود. امیدوارم این دوره با موفقیت انجام شود و بتواند در ارتقاء مدیریت دانشگاه کمک کننده باشد.

وی تصمیم گیری های درست بر اساس آموزش های علمی را لازمه فعالیت ها خواند و گفت: باید بدانیم طراحی و اجرا یعنی چه و چه افرادی برای مسئولیت ها مناسب هستند. همچنین توجه به خصوصیت های فردی افراد و جای گذاری آنها در مسئولیت مناسب می تواند راندمان کاری را افزایش دهد. به عنوان مثال پرستار بخش روان، اورژانس و بخش های دیگر خصوصیات متفاوتی دارند و باید هنگام جای گذاری آنها به این نکات توجه کنیم.

دکتر قناعتی، در بخش دیگری از سخنان خود، از مدیران خواست تا در هفته دولت، گزارش های کاری خود را آماده و ارائه نمایند و تاکید کرد: خوشبختانه گزارش های ما در حوزه بهداشت بسیار جامع بود به گونه ای که مبنای تصمیمات در جلسه وزارت بهداشت قرار گرفت. در این جلسه همچنین مقرر شد، قرارگاهی در زمینه بهداشت استان تهران برقرار شود.

وی سپس از برقراری شرایطی برای زیارت عتبات در اربعین برای اعضای هیات علمی خبر داد و گفت: قطعا زیارت عتبات علاوه بر بازگشت معنوی، تاثیرخوبی در راندمان کاری می گذارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، همچنین به راه اندازی مهدی کلینیک و موانع موجود اشاره کرد و گفت: در نظر داریم گردش کاری در بیمارستان مهدی کلینیک، به صورت دولتی باشد . قصد داریم این مرکز را به صورت پلکانی راه اندازی کنیم و در فاز نخست اورژانس آن راه اندازی خواهد شد. همچنین کمبود بودجه ای برای راه اندازی داریم که باید تامین شود.

وی افزود: بنا نداریم همه بخش های بیمارستان امام را به مهدی کلینیک منتقل کنیم. باید بررسی کنیم که کدام بخش ها شرایط انتقال به مهدی کلینیک را دارند.

دکتر قناعتی، در ادامه با اشاره به مسیر حرکت دانشگاه و برنامه توسعه فیزیکی آن گفت: تکمیل پروژه های عمرانی موجود، نوسازی پروژه های فرسوده و انجام ساخت و سازهای جدید بر اساس برنامه و همچنین جذب نیروی انسانی بر اساس الگوی طراحی شده از مهم ترین برنامه های دانشگاه است.

در ادامه دکتر علی لباف، از دانشکده پزشکی، گزارش ارزشیابی گروه پزشکی هسته ای را ارائه کرد و گفت: بر اساس 21 استاندارد موجود برای ارزشیابی، رشته های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفتند که در این میان تعدادی از رشته ها حائز آن شدند و در برخی از استاندارد ها نیز در حد انتظار و یا کمتر از حد انتظار ظاهر شدند.

دکتر خاتون آبادی، رییس دانشکده توانبخشی نیز به ارائه گزارش 4 ساله، اهداف و چشم اندازهای این دانشکده پرداخت.

همچنین پیش از دستور نیز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مجید قریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، بخش هایی از توصیه نامه حضرت امیر به مالک اشتر در خصوص فرماندهان را قرائت کرد (مشروح سخنرانی) و سپس پویش یک دقیقه با مسئولین که به گزارشی از همکاران معاونت درمان اشاره داشت، پخش شد.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 216744
نسیم  قرائیان
تهیه کننده:

نسیم قرائیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *