دکتر پور نسائی: خاطر نشان کرد بیش از اندازه وقت گذاشتن برای موضوعی عوارض دارد
به همت دفتر امور ایثارگران و مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ، کارگاه بهبود کیفیت زندگی با موضوع مدیریت زمان؛ یکی از روش های کنترل استرس، با حضور تعداد زیادی از شرکت کنندگان در هجدهم مهر 1400 در محیط اسکای روم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دفتر امور ایثارگران، کارگاه بهبود کیفیت زندگی با موضوع مدیریت زمان؛ یکی از روش های کنترل استرس، با حضور تعداد زیادی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه به صورت مجازی از ساعت 20 تا 21 هجدهم مهر 1400 در محیط اسکای روم برگزار شد.
دکتر غزل پورنسایی، مدرس این کارگاه، ضمن تبریک هفته سلامت روان، مبحث مدیریت زمان را با ماتریس آیزنهاور چنین شروع کرد: آیزنهاور رییس جمهور آمریکا بود که در جنگ جهانی دوم متوجه شد؛ اگر بخواهد مدیریتی در روند جنگ داشته باشد و به پیروزی برسد، باید اهداف و کارها را الویت بندی کند. ماتریسی را که آیزنهاور ارایه داد مشتمل بر چهار ربع است:
1-وظایف مهم و فوری: وظایف مهم اهمیت بالایی دارد. در مورد وظایف فوری باید در لحظه واکنش سریع نشان داد و اگر به این وظایف توجه نکنیم عواقب بسیار بدی خواهد داشت؛ بنابراین این نوع کارهای در اولویت را اول انجام بدهید. یکی از دلایلی که دچار استرس می شویم این است که کارها را زودتر از موعد انجام نمی دهیم و به اصطلاح دقیقه نودی هستیم که تبعات آن می تواند افسردگی، اضطراب، پرخاشگری و عدم تمرکز باشد.
2-مهم و غیرفوری: برای انجامش برنامه ریزی کنید؛ اما اورژانسی نیست. اگر برای وظایف مهم برنامه ریزی کنید تبدیل به فوری نمی شود.
3-غیرمهم و فوری: به کسی واگذار کنید؛ آنقدر مهم نیست
4- غیرمهم و غیرفوری: از انجامش صرف نظر کنید؛ اتلاف وقت بوده و الویت آخر ماست. زیاد اهمیت ندارد.
وی با اشاره به ماتریس آیزنهاور خاطر نشان کرد؛ فهرستی از کارها تهیه و به چهار دسته تقسیم کنید. به اندازه برای هر چیزی وقت صرف کنید؛ بیش از اندازه برای چیزی وقت گذاشتن عوارض دارد.
دکتر پور نسائی افزود: ماتریس آیزنهاور بصورت اپلیکیشن است و می توانید دانلود کنید. بعد از ترسیم وظایف از به تعویق افتادن وظایف جلوگیری کنید.
در ادامه این روانشناس تعدادی از فواید توانایی نه گفتن را چنین برشمرد: سبب افزایش اعتماد به نفس شما می شود؛ قاطعیت شما را بالا می برد؛ وقت خود را با کارهایی که علاقه ندارید، تلف نمی کنید و می توانید استرس خودتان را کنترل کنید. با نه گفتن به مدیریت زمان شما هم خللی وارد نمی شود. سرعت شما را در رسیدن به اهداف بیشتر می کند. احساس ارزشمندی می کنیم، چون هرکسی نمی تواند ما را به سمتی بکشاند.
دکتر پور نسائی با ذکر مثال هایی کاربردی نحوه نه گفتن را آموزش داد و راه حل هایی را تشریح کرد.
توضیح اینکه کارگاه افزایش کیفیت زندگی یکشنبهها با تدریس دکتر پورنسائی؛ کارگاه دانشگاه نسل سوم و چهارم و نقش آن در اشتغال در روزهای پنج شنبه و کار گاه مقاله نویسی و چاپ مقالات روزهای جمعه از ساعت 20 تا 21 برگزار می شود.
علاقهمندان میتوانند در فضای اسکای روم هر هفته این مباحث را پیگیری نمایند. برای شرکت در کارگاه روی لینک زیر کلیک کنید و بهعنوان میهمان واردشوید skyroom.online/ch/tums3/isargaran
نظر دهید