نشست هیئت رئیسه دانشکده پزشکی
در جلسه هئیت رئیسه دانشکده پزشکی تصمیم گیری برای انجام یکپارچه سازی لیکرتهای فرمهای ارزشیابی کیفیت عملکرد آموزشی اعضای هیات علمی با فرمهای ارزیابی رفتار حرفه ای اعضا هیات علمی بالینی جهت تسهیل اجرای ارزشیابی مبتنی برشبکه و همچنین تصمیم گیری برای چگونگی برگزاری جشن قدر استاد در دانشکده پزشکی مطرح شد.
دکتر مهرداد احمدی: این حجم از همکاری را در کرونا حتی در بحران هایی مثل زلزله قبلا ندیده بودم
سرپرست مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: واقعا آرامش پرستاران داوطلب بسیار جالب بود. کنار هم بودن همکاران ستاد و محیط باعث آرامش بیشتر شد. حجم کمک های مردمی که به مراکز درمانی رسید بسیار تاثیرگذار بود. اولین نکته در بحران ها تامین وسایل حفاظت فردی است. همه خانواده دانشگاه در بحران ها آمادگی اولیه را داشته باشند تا در این موقع بتوانند مشکلات خانواده خودشان را برطرف کنند. برای مقابله با حوادث باید برای بیماری عفونی نوظهور هم آمادگی داشت. وجود یک بانک اطلاعاتی از نیروی انسانی و تجهیزات هر مرکز در زمان بحران ها بسیار بااهمیت است.
هجدهمین جلسه هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
هجدهمین جلسه هیئت رئیسه شنبه 11 مرداد 99 در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
برگزاری جلسه ماهانه واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران با مراقبان سلامت
کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از توقف معاینات سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان در مراکز و پایگاههای جامع سلامت خبر داد.
کلینیک مجازی بازتوانی ریوی و ورزش درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران پاسخگوی بیماران مبتلا به کووید 19
گروه پزشکی ورزشی دانشگاه با همکاری دانشکده مجازی و بیمارستان امام خمینی، پس از راه اندازی کلینیک مجازی بازتوانی ریوی و ورزشدرمانی برای بیماران مبتلا به کووید 19، آماده پاسخگویی به این بیماران هستند.
برگزاری جشن رادیویی به مناسبت عید سعید قربان در مرکز آموزشی درمانی بهارلو
جشن رادیویی به مناسبت عید سعید قربان در بیمارستان بهارلو برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی نحوه ارائه خدمات بهداشتی برای پیشگیری از کرونا در مرکز بهداشت جنوب تهران
واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی نحوه ارائه خدمات بهداشتی در گروه سنی کودکان را برگزار کرد.
يازدهمين جلسه برندسازي دانشگاه
دکتر ترابی: هر برندی در یادگیری مخاطب قوی تر کار کند خوش نام تر است
مدير روابط عمومي دانشگاه در يازدهمين جلسه برندسازي دانشگاه با بيان اينکه ما در جايگاه بزرگ دانشگاه علوم پزشکي تهران که ميراث اين ملت است قرار گرفته ايم، بر پاسداري از اين ميراث تاکيد کرد و گفت: ما بايد با «ايده هاي بزرگ»، ارزش ها را به خوبي نمايش دهيم و به تقويت آن کمک کنيم.
سارا واشقانی: روحیه کار تیمی و از خود گذشتگی و ایثار همکاران، برایم لذت بخش بود
مسئول واحد مدارک پزشکی بیمارستان امیراعلم در گفت و گو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: یکی از دلایلی که باعث شد تا بیش از یک ماه در بخش پذیرش بیماران کرونایی فعالیت کنم، این بود که مراقب پرسنل خودم باشم تا دچار بیماری نشوند و بتوانند در بخش های مختلف خدمات رسانی کنند. ترس اصلی من این بود که به بیماری مبتلا شوم و دیگر نتوانم به مردم خدمت رسانی کنم، چون به کار ما و حضور ما، احتیاج بود. خوبی کرونا این بود که توانستیم خودمان را محک بزنیم و در این جایگاه به مردم کمک کنیم. امیدوارم روحیه خوبی که در همکاران بهداشت و درمان وجود دارد، در بحران های خیلی سخت تر از این هم ادامه پیدا کند. با توجه به امکاناتی که در اختیار داشتیم، سعی کردیم که از خودمان محافظت کنیم تا بتوانیم در خدمت مردم باشیم. حضور و تلاش افراد مختلف در این بحران برای فراهم کردن امکانات، واقعا ستودنی بود. مردم ما بسیار خوب و فداکار هستند و من توانستم این همه خوبی را در این مدت تجربه کنم و از این موضوع بسیار خوشحال هستم.
ندای تندرستی
دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش آیا آیا ابتلا به کووید 19 می تواند تبعات و عوارض دائمی داشته باشد) را منتشر کردند.
دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش آیا آیا ابتلا به کووید 19 می تواند تبعات و عوارض دائمی داشته باشد) را منتشر کردند.