• تاریخ انتشار : 1401/05/19 - 10:35
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 766
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده فناوری های نوین پزشکی با مدیران شرکت داروسازی توفیق دارو

نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده فناوری های نوین پزشکی با شرکت داروسازی توفیق دارو با هدف همکاری های علمی و تحقیقاتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، 12 مرداد 1401، نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده فناوری های نوین پزشکی با شرکت داروسازی توفیق دارو با هدف همکاری های علمی و تحقیقاتی برگزار شد.
در این جلسه دکتر حسین قنبری، رئیس دانشکده؛ دکتر رضا فریدی مجیدی، معاون پژوهشی دانشکده و مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه؛ دکتر محمد علی مظلومی، معاون اقتصاد دانش بنیان؛ علی هشیار، معاون اداری مالی از دانشکده فناوری های نوین پزشکی و دکتر داور سیادت، مدیر عامل؛ دکتر سعید بوذری، مشاور ارشد مدیرعامل؛ دکتر سپهر نعمتی، مدیر اجرائی؛ به همراه جمعی از مدیران و همکاران شرکت داروسازی توفیق دارو حضور داشتند.
در این جلسه شرایط ارتباط با صنعت دانشگاه و جلوگیری از خروج استعدادها و نخبه های کشوری، زمینه های همکاری در پارک علم و فناوری دانشگاه و همکاری در تولید آنتی کنسرها بررسی شد. وجود خلاء در بخش های R & D  و Clean room  و ضرورت راه اندازی مجدد آنها توسط دانشجویان، استادان و نخبگان از مباحث دیگر این دیدار بود. مهم ترین زمینه همکاری دانشکده با شرکت توفیق دارو، وجود بخش های تحقیق و توسعه توانمند و قوی در این شرکت است که باعث می شود همکاری موثری با دانشگاه شکل گیرد.
در این نشست دکتر حسین قنبری رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی ضمن معرفی ظرفیت های موجود در دانشکده، ایجاد ارتباط موثر و سیستماتیک با صنعت را از اولویت های اصلی دانشکده برشمرد و رسالت دانشکده در دوره جدید را توسعه محصولات و فناوری های پیشرفته و کاربردی در حوزه سلامت اعلام کرد. وی گفت: دارا بودن نیروی انسانی متخصص و کارآمد و وجود محققین نخبه و جوان در حوزه فناوری های پیشرفته از اصلی ترین ظرفیت های دانشکده است که می تواند مشکلات صنعت سلامت را رفع کند و بر شتاب تحقیق و توسعه محصولات جدید و پیشرفته بیفزاید.
دکتر قنبری  اضافه کرد: مهمترین دلیل برقراری این ارتباط با شرکت توفیق دارو، وجود بخش های موفق تحقیقات، تولید و ماهیت دانش بنیان بودن این مجموعه است و باید دانشجویان و استادان را از فضای آموزش دانشگاهی صرف خارج و بیشتر به سمت صنعت و آموزش مهارتی و کاربردی سوق داد تا بتوان از ظرفیت و استعداد های آنها در این حوزه بهره مند شد.
سپس دکتر رضا فریدی گفت: ما باید ضمن در نظر گرفتن مسائل و مشکلات روز جامعه به بالاترین رتبه های علمی در حوزه های تحقیقاتی و بالینی برسیم تا بتوانیم پایان نامه های فارغ التحصیلان خود را از فضای آرشیو کتابخانه ها جدا و آنها را به فضای صنعت وارد کنیم. فکرهای علمی باید عملی و برای آنها هزینه پرداخت شود.
دکتر سیادت، مدیر عامل توفیق دارو، بر ضرورت همکاری ها و استفاده از امکانات آموزشی و ‌ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی تهران جهت تصویب طرح های مشترک دانش بنیان و محصول محور، ثبت پتنت ها و اجرای حق مالکیت معنوی مجموعه و محققان و رعایت حق کپی رایت، ارائه آنالیز های نسل جدید در محصولات بیوتک و نو آورانه، برخوداری از سهمیه پسا دکتری صنعت جهت همکاران شرکت و همچنین دوره دکتری تخصصی با سهمیه صنعت و برگزاری دور های تحصیلات تکملی مشترک و صنعت محور از بدو ورود به دانشگاه، شرکت همکاران مرکز در تدریس و آموزش دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی رشته های مرتبط در دروس و سرفصل های مرتبط با صنعت داروسازی دانشگاه تاکید کرد.
دکتر محمدعلی مظلومی در ادامه گفت: انجام پروژه های علمی به شرط اینکه خروجی های منطبق با پروپوزال های استاندارد داشته باشد منوط به این است که سرمایه گذاران نیز تا پایان پروژه شور و شوق داشته باشند. نفس پسا دکترای نیروها در مراکز و دانشگاه های معظم دنیا جهت آموزش و انتقال فناوری به هرکشور شایسته و مطلوب است اما متاسفانه شاهد موراد متعددی هستیم که نیروهای پرتوان ما در بعضی کشورهای حتی پیشرفته بعنوان نیروی کار تحصیل کرده و با عناوینی همچون «برده داری مدرن در قرن بیست و یکم» محسوب و بکارگیری میشوند. بطوریکه در یک مطالعه میدانی، بسیاری از افرادی که در طول سالهای متمادی فعالیت داشته اند و در واقع سنیور پسا دکترا هم لقب گرفته اند درخواست بازگشت به دانشگاه را داشته و بجز رضایت مالی در خارج از کشور، جایگاه علمی ندارند. آسیب شناسی و ارایه راهکاری عملی و علمی به مسولین و سیاستگزاران بالادستی از جمله دغدغه های مطرح در جلسه بود از جمله اینکه با تقویت فرصت های مطالعاتی در مقطع تحصیلات تکمیلی، محققان و اعضای هیات علمی جوان، فرصت خروج و بکار گیری نیروهای متخصص را تغییر داد.
از مباحث دیگر که در این نشست مطرح شد رفع ضعف فرمولاسیون ها، مطالعات هیستیکولوژی، بیوتکنولوژی داروها با استفاده از ظرفیت های دانشگاهی، بررسی مسائل تاکسیوکولوژی و ساخت در کلین روم ها، مشکلات آنالیزی که نیاز به تکنیک های دانشگاهی دارند، بود.
در ادامه دکتر سعید بوذری، مشاور علمی شرکت توفیق دارو، ضمن ابراز خوشحالی از تشکیل این جلسه مشترک بین دانشگاه با صنعت علاوه بر تاکید بر تهیه ی تفاهم نامه های مشترک، اجرایی و کاربردی شدن آنها را مورد تاکید قرار داده و اظهار امیدواری کرد که در جلسه ی بعدی با موضوع کاربردی وارد بحث و گفت و گو شویم. همچنین این ارتباط به عنوان یک مدل منحصر به فرد در کشور مطرح و پیگیری گردد.
در پایان این دیدار، ضمن بازدید از بخش های مختلف شرکت، درباره همکاری های متقابل دانشکده و شرکت در آینده تصمیم گیری شد.

  • گروه خبری : دانشکده فناوری های نوین پزشکی
  • کد خبر : 216324
ساناز  عزی ایرانی
تهیه کننده:

ساناز عزی ایرانی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *