• تاریخ انتشار : 1400/05/04 - 09:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 400
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کسب رتبه اول بیمارستان ضیائیان در ششمین جشنواره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار در حیطه آثار دیداری و شنیداری

ششمین جشنواره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار برگزار شد و بیمارستان ضیائیان در کمیته آثار دیداری و شنیداری از بین ۵۰ اثر به کسب رتبه اول دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، به نقل از روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ششمین جشنواره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار روز شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰ مصادف با ۲۴ جولای ۲۰۲۱ روز جهانی خودمراقبتی با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه، توسط دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
دکتر مریم نکولعل مجری برنامه و عضو هیات علمی گروه آموزشی مامایی و بهداشت باروری، نامگذاری این روز به عنوان روز جهانی خودمراقبتی از سوی بنیاد بین المللی خودمراقبتی و برگزاری این جشنواره را فرصتی برای افزایش توجه به خودمراقبتی در سراسر جهان دانست.
وی گفت: ما در این جشنواره به آثار علمی رنگ و بوی هنری داده ایم تا مفهوم خودمراقبتی با هنر بیشتر در ذهن ماندگار شود.
این جشنواره با پخش پیام تصویری پروفسور سید جعفر حسین از بنیاد بین المللی خود مراقبتی سازمان بهداشت جهانی رسما آغاز شد.
پروفسور حسین خود مراقبتی را توانایی افراد، خانواده ها و جوامع برای ارتقای سلامت خود، پیشگیری از بیماری ها و برآمدن از عهده ناخوشی و ناتوانی یا بدون حمایت کارکنان سلامت تعریف کرد و ادامه داد: خودمراقبتی به تلاش های افراد و جوامع برای شناسایی خطرات عمده به سلامت اشاره دارد و سپس تنظیم شیوه زندگی به روشی سالم تا بیشتر عوامل خطر  قابل پیشگیری و قابل مراقبت توسط خود فرد باشد و همچنین به افراد دیگر جامعه کمک کند تا به سلامت مطلوب خود با در نظر گرفتن آن عوامل خطر برسند.
دکتر معالج، عضو هیات علمی دانشگاه صدا و سیما در هنرهای تجسمی نیز خود مراقبتی را عامل مهم و تعیین کننده در کاهش بیماری دانست و کار در این جشنواره را مفید و جالب توصیف کرد.
وی در ادامه توضیحی جامع در خصوص نحوه ارزش گذاری و داوری اثار ارائه داد و گفت: امیدوارم کمترین خطا در این قضاوت داوری بوده باشد.
در بخش اعلام برگزیدگان جشنواره نیز برندگان هر کدام از کمیته ها به تفکیک اعلام و کلیپ برگزیدگان پخش شد که در کمیته آثار دیداری و شنیداری فیلم بلند، بیمارستان ضیائیان به مقام نخست رسید.

فیلم بلند:  بصورت مشترک "مستند تزریق واکسن کوید ۱۹ " اثر دکتر علی اشرف اقبالی  و "یکسالگی کرونا" اثر مهدی صدفی مسئول روابط عمومی بیمارستان ضیائیان
فیلم مستند : روحانا ۲ اثر دکتر سهیل رحیمی به نویسنده و کارگردان : امیر اسکندری
فیلم کوتاه :  بیماری ibsc، اثر فاطمه حسین کاظمیپادکست داستانی :  "سالی و دندونی که گم شد"  اثری مشترک از خدیجه زارعی هیات علمی گروه کودکان و مراقبت ویژه نوزادان به همراه سارا سیفی و زهرا ترکی

منبع خبر: دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • گروه خبری : بیمارستان ضیائیان
  • کد خبر : 194902
مهدی  صدفی
تهیه کننده:

مهدی صدفی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *