همزمان با ولادت باسعادت حضرت امام موسی کاظم (ع) ساخت مستند «فرصتهای سرآمدی پژوهش و فناوری در دانشگاه» کلید خورد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از ساخت مستندهای «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19» و «افق سلامت در پسا کرونا» در اقدام جدید خود ساخت «مستند فرصتهای سرآمدی پژوهش و فناوری در دانشگاه» را آغاز کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین مصاحبه این مستند یکشنبه 19 مرداد 99 با حضور دکتر نیما رضایی، محقق برجسته کشور و جزو یک درصد دانشمندان برتر جهان در استودیو شفآ واقع در طبقه هشتم ساختمان مرکزی دانشگاه شروع شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه با تبریک این ایام مبارک درباره آغاز این مستند گفت: هدف دانشگاه این است که بتوانیم توانمندیهای واقعی سازمان را شناسایی و معرفی کنیم، برای این کار باید سراغ افراد برجسته برویم و با این افراد صحبت کنیم، در این گفتوگوها نیمههای پنهانی که تاکنون دیده نشده را نشان میدهیم.
دکتر ماشاءاله ترابی ادامه داد: افراد برجسته و توانمند را با نشانیهایی میشناسیم اما این افراد مثل یک کوه یخ میماند که ده درصد دیده میشوند حجم سنگینی زیرآب است، حجم سنگینی که دیده نمیشود را باید بتوانیم نمایان کنیم و خوب به آن بپردازیم نورپردازی کنیم و از آن جریانهای جدید علمی و تحقیقی تولید کنیم البته که این نکته حائز اهمیت است.
این عضو هیات علمی دانشگاه یادآور شد: با طراحی و پرسش این سؤالات تلاش میکنیم که این ظرفیت را به معنای واقعی در ابعاد کامل نمایش دهیم، این ظرفیت در مجموعه وجود دارد. تکه کوچکی فعال است و با ورود به این مستند ارزشافزودهای به سازمان اضافه میشود.
وی افزود: اولین مصاحبه این کمک را به ما کرد که ابعاد مختلف فعالیتهایی که در مراکز تحقیقاتی و توسط محققین برجسته در حال انجام است و بخش کوچکی از آن دیده میشود را معرفی کرده و به آن بپردازیم.
دکتر ترابی بابیان اینکه این مصاحبهها حرکت جدید و پویایی را دانشگاه رقم خواهد زد؛ تصریح کرد: در اینگونه مصاحبهها کلی فکر جدید تولید میشود و میتواند جریان نویی را ایجاد کند.
وی با اشاره به اینکه سؤالات بر چه اساسی و نقشهای تنظیم و طراحیشده است؛ خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم طرح اولیه را تهیه و تدوین کنیم نیاز به این داشتیم که بررسی کنیم دانشگاههای برتر دنیا در چه مسیری حرکت کردهاند؛ نهایت پژوهش و تولید علم این است که فنآوری به وجود آید و فناوری بتواند در دسترس همگان قرار گیرد؛ فنآوری «کاربرد منظم علم در عمل» است. درگذشته مطالعهای راجع به شرکتهای دانشبنیانی که در دانشگاههای مختلف دنیا توسعه پیداکرده و موفق بودند را موردمطالعه قراردادیم و محورهای موفقیت آنها را ارزیابی کردیم و درنهایت باکار گروهی، سؤال طراحی کردیم که اگر بخواهد همین موفقیتها در کشور ما هم به وجود آید چگونه ممکن است.
توضیح اینکه در مستند «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19» و مستند «افق پسا کرونا» مصاحبههای متعددی ضبطشده و به ترتیب در سایت دانشگاه و فضای مجازی منتشر خواهد شد.
نظر دهید