1 مورد یافت شد

بررسی ارتباط دریافت غذایی کلسیم و لبنیات و نسبت پروتئین و چربی غیر لبنی به لبنی با شاخص های جدید تن سنجی و عوامل خطر جدید بیماری های قلبی عروقی در افراد مبتلا به دیابت نوع 2

https://pr.tums.ac.ir/اخبار سایت روابط عمومی/بررسی-ارتباط-دریافت-غذایی-کلسیم-و-لبنیات-و-نسبت-پروتئین-و-چربی-غیر-لبنی-به-لبنی-با-شاخص-های-جدید-تن-سنجی--و-عوامل-خطر-جدید-بیماری-های-قلبی-عروقی-در-افراد-مبتلا-به-دیابت-نوع-2

بررسی ارتباط دریافت غذایی کلسیم و لبنیات و نسبت پروتئین و چربی غیر لبنی به لبنی با شاخص های جدید تن سنجی و عوامل خطر جدید بیماری های قلبی عروقی در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بررسی ارتباط دریافت غذایی کلسیم و لبنیات و نسبت پروتئین و چربی غیر لبنی به لبنی...