2 مورد یافت شد

تامز Q&A: لبنیات و ید، دو رکن اصلی برای سلامت مادر و جنین

https://pr.tums.ac.ir/TUMS-QA/تامز-Q&A:-لبنیات-و-ید،-دو-رکن-اصلی-برای-سلامت-مادر-و-جنین

دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، به بررسی ارزش غذایی لبنیات، به ویژه شیر، در دوران بارداری اشاره می کند. وی مصرف روزانه چهار لیوان شیر برای مادران باردار را توصیه کرد و گفت: شیر نه تنها منبع غنی از کلسیم و پروتئین است، بلکه نقش حیاتی در شکل‌گیری و...

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

https://pr.tums.ac.ir/آرشیو-همه-اخبار/انعقاد-تفاهم‌نامه-همکاری-مجتمع-بیمارستانی-امام-خمینی-(ره)-و-دانشکده-علوم-تغذیه-و-رژیم-شناسی-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران

دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌های بخش تغذیه بالینی مجتمع و دانشکده تغذیه امضا شد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، با هدف توسعه دپارتمان تغذیه بالینی مجتمع و با حضور دکتر...