برگزاری جلسه کمیته درون بخشی هفته سلامت روان در شهرستان اسلامشهر

واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با توجه به در پیش رو داشتن هفته سلامت روان جلسه کمیته درون بخشی خود را با محوریت پیش‌بینی برنامه‌های این هفته برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این جلسه که دوشنبه 10 مهر 1402 برگزار شد در ابتدا دکتر عباس امیراحمدی ضمن خوشامدگویی، بر اهمیت سلامت روان تأکید کردند. دکتر مرجان فتحی کارشناس مسئول سلامت روان ضمن اشاره به گرامیداشت هفته سلامت روان (۱۸ لغایت ۲۴ مهر ماه) با شعار "سلامت روان مسئولیت فردی و اجتماعی همه ماست" بر اطلاع‌رسانی در خصوص ارائه خدمات سلامت روان در مراکز جامع خدمات سلامت تأکید کرد.
در ادامه کارشناسان واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد و سایر شرکت‌کنندگان در جلسه، برنامه‌های پیشنهادی خود برای اجرای هرچه بهتر برنامه‌های این هفته بیان کردند.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی