برپایی کلاس آموزشی با عنوان «قوانین مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی» به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه

کلاس آموزشی با عنوان 'قوانین مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی'، جهت آموزش به مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ کلاس آموزشی با عنوان 'قوانین مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی '،  روز 23 مهر ۹۶، در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو تهران جهت آموزش به مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
همچنین: در این دوره مهندس ماندانا جوادپور کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ابتدا در خصوص قوانین مواد غذایی مصوب تیرماه 1346 با اصلاحات بعدی آن از جمله تعاریف اولیه مثل تعریف قانون، جرم و ....توضیحاتی ارائه کرد.
وی در ادامه: در خصوص طبقه بندی جرائم، مجازاتهای تعزیری و ماده های قانونی (18 ماده و 6 تبصره) به طور کامل و جامع صحبت کرد.
توضیح اینکه در پایان این کلاس در خصوص قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

تنظیمات قالب