• تاریخ انتشار : 1399/01/27 - 23:40
  • تعداد بازدید خبر : 383

نکات آموزشی فاصله گذاری اجتماعی در واحدهای صنفی کارگاه های نانوایی

153452.mp3 نکات آموزشی فاصله گذاری اجتماعی در واحدهای صنفی کارگاه های نانوایی

استفاده مسئول تحویل نان از دستکش یکبار مصرف یا انبرک حین تحویل نان به مشتریان ضروری است همچنین توصیه می شود یک نفر مسئول برای این کار در نظر گرفته شود.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,انیمیشن
  • کد خبر : 153452
مرجان  ایمانی‌لیل‌آبادی
فیلمبردار/ تدوین کننده

مرجان ایمانی‌لیل‌آبادی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید