بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت شهری خیرساز در اسلامشهر

دکتر سلمانی گفت: ساکنین شهرستان اسلامشهر جزاقشار کم درآمد جامعه بشمار می آیند ولی همیشه در کار خیر پیش قدم بوده اند.

گالری تصاویر

ه گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی، این بازدید که دوشنبه 10 اردیبهشت  97 با حضور دکتر سلمانی مدیر شبکه بهداشت اسلامشهر، دکتر عباسی مدیر مشارکت‌های مردمی دانشگاه و خانم سعادت سرپرست اداره امور خیرین و مؤسسات خیریه سلامت معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه انجام شد.
طبق توضیحات آکتر سلمانی با وجود این که ساکنین شهرستان اسلامشهر جزاقشار کم درآمد جامعه بشمار می آیند ولی همیشه در کار خیر پیش قدم بوده و پروژه های متعددی را در حوزه بهداشت و درمان در  منطقه ساخته اند این پروژه ها شامل موارد زیر است.
مرکز خدمات جامع سلامت شهری سعیدیه
تفاهم نامه احداث این مرکز در انتهای سال 96  مابین خیر محترم جناب آقای حاجی زینعلی بیوکی خیر سلامت و دانشگاه در زمینی به مساحت 1900 متر مربع منعقد گردید.
مرکز خدمات جامع سلامت شهری باغ فیض
این مرکز توسط خیر محترم سرکار خانم زهرا امراللهی، خیر سلامت به نیت پدر مرحومش حاج رمضان امراللهی در سال 95-96 بازسازی و افتتاح گردید .این مرکز به مساحت 2 هزار مترمربع در نیمه دوم سال 95 تخریب و در دوطبقه به مساحت هزار و 80 مترمربع بازسازی و در ابتدای سال 96 افتتاح شد.
مرکز خدمات جامع سلامت شهری واوان
احداث این مرکز با همت خیر محترم اقای نعمت الله محمدخانلو عشایری در سال 95 به مساحت هزار مترمربع با نظارت مدیریت فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه  انجام شد و در سال 96 افتتاح گردید.
مرکز خدمات جامع سلامت شهری گلها
این مرکز توسط خیرین محترم آقای اکبر مکی و آقای عباس حیدری در نیمه دوم سال 95 به مساحت 370مترمربع احداث  شد و در سال 96 به بهره برداری رسید.
خدمات ارائه شده در این مراکز شامل مراقبت های اطفال و مادران باردار ،دندانپزشکی ،واحد تغذیه ،واحد بهداشت محیط ،آزمایشگاه و روانشناسی می باشد .به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی فرهنگی، این بازدید که دوشنبه 10 اردیبهشت  با حضور دکتر سلمانی مدیر شبکه بهداشت اسلامشهر،دکتر عباسی مدیر مشارکت‌های مردمی دانشگاه و خانم سعادت سرپرست اداره امور خیرین و مؤسسات خیریه سلامت معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه انجام شد.
طبق توضیحات آقای دکتر سلمانی با جود این که ساکنین شهرستان اسلامشهر جزاقشار کم درآمد جامعه بشمار می آیند ولی همیشه در کار خیر پیش قدم بوده و پروژه های متعددی را در حوزه بهداشت و درمان در  منطقه ساخته اند این پروژه ها شامل موارد زیر می باشد.
مرکز خدمات جامع سلامت شهری سعیدیه
مرکز خدمات جامع سلامت شهری باغ فیض
مرکز خدمات جامع سلامت شهری واوان
مرکز خدمات جامع سلامت شهری گلها
این مرکز توسط اکبر مکی و آقای عباس حیدری از خیرین در نیمه دوم سال 95 به مساحت 370 مترمربع احداث  شد و در سال 96 به بهره برداری رسید، خدمات ارائه شده در این مراکز شامل مراقبت های اطفال و مادران باردار ،دندانپزشکی ،واحد تغذیه ،واحد بهداشت محیط ،آزمایشگاه و روانشناسی است.

سید محمد حسین  میری طامه

سید محمد حسین میری طامه