برگزاری دومین کارگاه تخصصی مداخلات مصرف مواد، الکل و دخانیات برای روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان اسلامشهر

دومین کارگاه تخصصی مداخلات مصرف مواد، الکل و دخانیات باهدف توانمندسازی و آموزش روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲، دومین کارگاه آموزشی با عنوان "مداخلات مصرف مواد، الکل و دخانیات" را با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه بصورت مجازی برگزار کرد.
 دکتر آذرخش مکری روان‌پزشک و معاون آموزشی مرکز ملی مطالعات اعتیاد هدف از برگزاری کارگاه را توانمندسازی و آموزش پزشکان و روانشناسان حوزه درمان اعتیاد عنوان کرد و در ادامه افزود: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای برگزاری کارگاهها و همایش‌هایی از این قبیل نزدیکی هرچه بیشتر درمان گران اعتیاد و شناخت آنها از یکدیگر است و این موضوع باعث می‌شود به روند رو به رشد درمان اعتیاد خوش‌بین باشیم.
در پایان انجمن معتادین گمنام (NA) برنامه‌های خود را معرفی کردند و به سؤالات کارشناسان پاسخ داده شد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی