به روز رسانی چک لیست‌های نظارتی گروه بهبود تغذیه جامعه از مراقبین سلامت

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، در خصوص به روز رسانی چک لیست‌های نظارتی از مراقبین سلامت، جلسه‌ای با حضور کارشناسان تغذیه ستاد معاونت و کارشناسان تغذیه ستاد شبکه‌های تابعه برگزار کرد.

کارورزی بهداشت و پزشکی اجتماعی دانشجویان پزشکی

بازدید سرپرست معاون فنی معاونت بهداشت از برنامه کارورزی بهداشت و پزشکی اجتماعی دانشجویان پزشکی در این بازدید روال جاری برنامه کارورزی، انتظارات از دانشجویان، چالش‌ها، فرصت‌ها و محدودیت‌های حضور دانشجویان در واحدهای محیطی ارائه خدمات سلامت بررسی شد.

برگزاری کارگاه توجیهی کارآموزی دانشجویان بهداشت عمومی در معاونت بهداشت
کارآموزی دانشجویان بهداشت عمومی

برگزاری کارگاه توجیهی کارآموزی دانشجویان بهداشت عمومی در معاونت بهداشت

کارگاه توجیهی کارآموزی دانشجویان بهداشت عمومی با هدف آشنایی دانشجویان بهداشت مقطع کارشناسی با خدمات مراقب سلامت در واحدهای محیطی در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

برگزاری هفتمین نشست روسای خانه‌های مشارکت مردم در سلامت
خانه‌های مشارکت مردم در سلامت

برگزاری هفتمین نشست روسای خانه‌های مشارکت مردم در سلامت

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی ساغ دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص اجرایی شدن هر چه بهتر مناسبت‌های سال آتی از هر یک از خانه‌های مشارکت مردم در سلامت، مشارکت در اطلاع رسانی بسته‌های خدمتی سلامت محور را خواستار شد.

برگزاری کمیته همگرایی و هم افزایی در راستای اجرای پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان در معاونت بهداشت
سرطان پستان شایع‌ترین سرطان در زنان

گروه مدیریت بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران کمیته همگرایی و هم افزایی در راستای اجرای پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان را برگزار کرد.

تامز لرن: نخستین کنگره ملی و بین المللی سیاستگذاری و تازه های سلامت در حوزه سالمندی

باتوجه به پیشگامی دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه طب سالمندی و ضرورت توجه به سلامت سالمندان، نخستین کنگره ملی و بین المللی سیاستگذاری و تازه های سلامت در حوزه سالمندی برگزار شد. در این برنامه از تامز لرن، دکتر علیرضا نمازی متخصص سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس کنگره، دکتر امیرحسین تکیان استاد سیاستگذاری سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر احمد دلبری رئیس انجمن علمی سالمند شناسی و طب سالمندان ایران، باتوجه به شتاب فزاینده جمعیت سالمندی در کشور، بر اهمیت سیاستگذاری، ایجاد زیرساخت های مورد نیاز و اجرای سند ملی سالمندان تاکید کردند. در کنار اجرای سیاست های جوانی جمعیت، توجه به سلامت سالمندان نیز اهمیت بسزایی دارد. سلامت سالمندی دارای ابعاد مختلف اجتماعی، روانی و اقتصادی است و افراد از سنین نوجوانی، جوانی و میان سالی باید اماده ورود به این دوره زندگی شوند. سالمندان با انجام معاینات دوره ای، مصرف مایعات و غذای سالم، خواب کافی و فعالیت فیزیکی و ذهنی مناسب می توانند با کیفیت بهتری زندگی کنند.