لیست اخبار صفحه :13
هم‌افزایی رسانه‌ها برای ارتقای فرهنگ تغذیه سالم و امنیت غذایی
سومین نشست هم‌اندیشی شورای پیام‌رسان سلامت با محوریت تغذیه سالم و امنیت غذایی برگزار شد

هم‌افزایی رسانه‌ها برای ارتقای فرهنگ تغذیه سالم و امنیت غذایی

در سومین نشست هم‌اندیشی شورای پیام‌رسان سلامت که ۱۰ آذر ۱۴۰۳ برگزار شد، بر ضرورت همگرایی نهادهای درون‌بخشی و برون‌بخشی برای ارتقای فرهنگ تغذیه سالم و امنیت غذایی تأکید شد.

 کلنگ ساخت مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع) در باقرشهر و داروخانه ۱۳ آبان در شهرری زده شد
با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران

کلنگ ساخت مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع) در باقرشهر و داروخانه ۱۳ آبان در شهرری زده شد

مراسم کلنگ زنی ساخت مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع) در باقرشهر و داروخانه ۱۳ آبان در شهرری با حضور سید رضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهدی باب الحوائجی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه، سرهنگ قنبری فرمانده ناحیه مقاومت حضرت عبدالعظیم الحسنی «ع»، دکتر امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و سایر مسئولان در شهرستان ری برگزار شد.

دکتر ابراهیم رزم پا:  پزشکی صرفاً یک شغل نیست، بلکه یک رسالت است
تاریخ شفاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر ابراهیم رزم پا: پزشکی صرفاً یک شغل نیست، بلکه یک رسالت است

دکتر ابراهیم رزم پا استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گوی تاریخی شفاهی دانشگاه با بیان اینکه پزشکی صرفاً یک شغل نیست، بلکه یک رسالت است گفت: «پزشکان باید با عشق و علاقه به خدمت به همنوعان وارد این حرفه شوند. پزشک نباید خود را از مردم جدا ببیند یا خود را تافته جدابافته بداند. به گفته استاد یلدا، خداوند به ما این توانایی را داده که به این رشته برویم و خدمت کنیم، نه اینکه فقط در پی منافع شخصی و مال‌اندوزی باشیم پزشکان به عنوان حافظان سلامت جامعه، باید از هرگونه فعالیتی که به ضرر بیماران و حرفه پزشکی باشد، پرهیز کنند. نزدیک بودن به مردم و درک نیازهای آن‌ها، کلید اصلی ایجاد ارتباط موثر پزشک- بیمار است.»

 ترویج مصرف غذاهای دریایی؛ گامی موثر در ارتقای سلامت جامعه
همایش «غذاهای دریایی، سلامت و بیماری» در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

ترویج مصرف غذاهای دریایی؛ گامی موثر در ارتقای سلامت جامعه

دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف بررسی نقش غذاهای دریایی در ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها، میزبان همایش تخصصی «غذاهای دریایی، سلامت و بیماری» بود. این همایش به همت دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه و با همکاری دفتر بهبود کیفیت سازمان شیلات ایران، ۷ آذر ۱۴۰۳ برگزار شد و جمعی از مسئولان، متخصصان و صاحب‌نظران حوزه سلامت و شیلات در آن حضور داشتند.